Şimdi Ara

ford fiesta titanium led far öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
18.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ürünleri fena durmuyor ama renk sıcaklığı 6000k.

5000k üzeri bence fiestada şerit ledler ile uyumsuz duracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilc A kullanıcısına yanıt
    Hocam işte aklımı kurcalayan bu dediğim yerine oturmaması bir yerin açıkta kalması vs. Bu konuda net bir şey öğrenebilsem şu an sipariş geçebilirm. Çünkü Cyrstal Vision'lar maalesef beklediğiö gibi değil. Yağışlı günlerde performans bir tık daha düşüyor hatta. Dediğiniz 6000K sıcaklık tonu tam ne oluyor ? Maviye mi çalıyor ?

Edit: Aracım Giulietta. Beyaz gündüz ledlerinin yanında bahsettiğiniz ton sırıtır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 3 Haziran 2017; 14:16:42 >
  • Ben fiesta var sizde de diye dusunup yazmıştım

Giu den emin değilim ama 6000k bariz beyaza çalıyor. Ama belki sizin aracın ledlerin tonu ile çok sırıtmayabilir, kullanıcı forumlarını bir göz atın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam işte aklımı kurcalayan bu dediğim yerine oturmaması bir yerin açıkta kalması vs. Bu konuda net bir şey öğrenebilsem şu an sipariş geçebilirm. Çünkü Cyrstal Vision'lar maalesef beklediğiö gibi değil. Yağışlı günlerde performans bir tık daha düşüyor hatta. Dediğiniz 6000K sıcaklık tonu tam ne oluyor ? Maviye mi çalıyor ?

Edit: Aracım Giulietta. Beyaz gündüz ledlerinin yanında bahsettiğiniz ton sırıtır mı ?

ford fiesta titanium led far öneri

• Çok teşekkür ederim, sağolun

• Tekrar merhaba.
    Fiesta Titainum (mercek ve ledli) h7 kısa farlara düşünenler varsa aşağıda görselleri paylaşıyorum. Link paylaşmak doğru mu bilemiyorum ama cnsunnylight (6000k) diye aratırsanız bulabilirsiniz. Ben Türkiye' den 100 TL ye aldım. Şerit ledle renk uyumu yok ama gece fark edilmiyor. Philips Crystal Vision dan kesinlikle daha iyi aydınlatması. Son olarak, farların mercekli olması sebebiyle arkasında çok boşluk yok, mecburen far kapağının arakasındaki lastiği ortadan delmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilc -- 21 Haziran 2017; 12:45:52 >

• Şerit gündüz ledi ile renk uyumsuz olduğu için bugun tekrar crystal visionları taktım. Cnsunnylight isimli satıcının 6000k renginde ledleri takılıydı. Ledlere 3 ay alışınca crystal vision aydınlatması çok yetersiz geldi. 5000k ve altı led olsa tavsiye edebilecek olan var mı? HID xenon a da geçmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilc

Şerit gündüz ledi ile renk uyumsuz olduğu için bugun tekrar crystal visionları taktım. Cnsunnylight isimli satıcının 6000k renginde ledleri takılıydı. Ledlere 3 ay alışınca crystal vision aydınlatması çok yetersiz geldi. 5000k ve altı led olsa tavsiye edebilecek olan var mı? HID xenon a da geçmek istemiyorum.

hocam "far kapağının arakasındaki lastiği ortadan delmek gerekiyor. " demişsiniz, bu far lastiğini deldikten sonra yağmurlu havada su kaçması gibi bir durum olası mıdır?
  • heralde yanlarada silikon sıkılıyor bende taktırmak için ustama gittim fiesta titanium x modeli var yeni çıkan xenon şimşek etkili farların arkasındaki motor kısmı sol farın hemen arkasında sigorta kutusu oldugu için ustam farlar motorlu arkadan sıcak havayı atmak istiyecek çok yakın oldu sigorta kutusuna kısa bir süre sonra arızalanır far yazık taktırma dedi vazgeçirdi beni bende artanetif bir yöntem arıyorum şuan araç beyaz ve ben bütün kullandıgım araçlarda sarı farları sevmiyorum beyaz tercihim
  • xca1 X kullanıcısına yanıt
    ancak görebildim..
    çok ufak bir delik açıp, kenarlarında açıklık kalmayacak şekilde geçirebilirsen sıkıntı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

yukarıda yazdığım ampuller standart ampullerdir vizede sıkıntı olmaz, led için bir fikrim yok, aydınlatma yetersiz çıkar muhtemelen ama xenon gibi onda da yükseklik ayarı far yıkama istenebilir uzun vadede, xenon'da da ilk zamanlarda yoktu.

uzunlara bunu da düşünebilirsiniz
    http://urun.n11.com/aydinlatma-urunleri/photon-supreme-h1-led-xenon-6000k-4000-lumen-sp2804hp-P162024981
    düdükçü n11 vs gibi yerlerden almayın ben aliexpressten kısa ve uzun h1-h7 led olarak 80 liraya aldım toplam ikisini aydınlatmasından memnunum baya etkili uzunları isteyen olursa linkini paylaşabilirim ürünün

edit: neden hortlattınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 5 Mayıs 2018; 23:43:47 >

• Arkadaşlar selamlar. Konuyu hortlatmış olacağım ama benim bir problemim var. 2014 model Ford Fiesta titanium x aracım var. aracımın gündüz şerit ledlerinden bitanesi çalışmamaya başladı ne oldu bilmiyorum. normal far düzgün çalışıyor ancak aşağıda işaretlediğim (benim aracım değil fotoğrafı Google'dan bulup işaretledim) şerit led bozuldu. otokoç'a sordum direkt far değişiyor 4k TL maliyeti olur dedi. forumda hiç böyle sorun yaşayan var mı? sanayide falan bu ledi tamir etmek mümkün müdür? sadece led için 4k TL vermek istemiyorum ama araç böyle de kötü görünüyor yaralı ceylan gibi biri yanıyor biri yanmıyor:(

• 3atreeS kullanıcısına yanıt
    AtölyeSemih veya Headlight design centera götürebilirsiniz.

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Antalya'da yaşıyorum sanayide biraz dolaşıp araştırıcam. Öğrenmek istediğim yapılıp yapılamadığıydı. Zannedersem tamir edilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3atreeS

Hocam cevap için teşekkürler. Antalya'da yaşıyorum sanayide biraz dolaşıp araştırıcam. Öğrenmek istediğim yapılıp yapılamadığıydı. Zannedersem tamir edilebiliyor.

Farın içini açmaları gerekecek yüksek ihtimal. Açılınca geri düzgün şekilde montaj yapip, sızdırmazlık için düzgün işlemler yapılırsa sorun olmaz ama baştan sağma yapilirsa bilin ki zamanla toz, buhar oluşumu olacaktır farda. O yüzden direk değişim deniyor :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.