Şimdi Ara

FORD FİESTA Titanium X PLUS 1.4TDCi 70PS MI VW GOLF TSI COMFORTLİNE MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahsım adına golfü tercih ederdim ama o fiyat aralığında focus dizel bulursaniz ikisinden de iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır araç almayı düşündüğüm ve fiyat aralıkları aynı olduğu için bu ikisini yazdım evet sınıfları farklı araçlar ama.donanımlı istiyorum ve donanım olarak ikiside yakın araçlar tek fark yakıt , konfor ve genişlik.tek kişiyim ve aile arabası olmayacak ama genişlik ve yakıtta önemli bi faktör. .golf üstün ama yakıt olarak beni üzermi ??teşekkürler tavsiyeleriniz için
  • golf highline tsı da olabilir denizli de 45500 fiyat aldık.ama tabi arkadaşım ve ben 2 araç alacağız.ve ikimiz de kararsız kaldık:/
    fiesta yı deneme sürüşüne çıkartmadım.ama gürültülü bi araç olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum.en yakın zamanda onunla da test sürüşü yapıcaz.önerileriniz bizim için değerli arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altınkaya -- 16 Temmuz 2012; 18:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Golf alınır la soru mu bu?

:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fiesta 1.6 TDCI modelini alın. 1.4 motor gitmiyor.

çok hız hastası değilim ama 1,4 ile 1,6 arasında oldukça iyi fiyat farkı var.1.4 tdı daha mantıklı gibi geldi
  • Yılda 15.000 az km değil.

Aynı fiyata çok az kullanılmış, garantisi devam eden, boyasız 2011 model eski kasa Focus 1.6 TDCI Titanium alırsın.

Zengin donanımlı, dizel ve sıfıra yakın bir aracın olur...

Amma illa bu ikisinden birisi diyorsan Golf derim...
  • birde eğer golf alırsam ikinci elde daha az değer kaybedeceğini düşünüyorum? ve artık tsı motorlara lpg uygulanma çalışmaları hızlandığından.hatta ikinci elde değer kazanacağını düşünüyorum?jetta tsı motora uygulanmış bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Yılda 15.000 az km değil.

Aynı fiyata çok az kullanılmış, garantisi devam eden, boyasız 2011 model eski kasa Focus 1.6 TDCI Titanium alırsın.

Zengin donanımlı, dizel ve sıfıra yakın bir aracın olur...

Amma illa bu ikisinden birisi diyorsan Golf derim...

eski kasa hb model hoşuma gitmiyor.sedan ise müdür arabası gibi.yaşıma uygun değil 35 yaş falan olsam olabilir.ve evet sıfır olsun istiyorum.şu an ikinci el aracım var ve sanki başkasının arabassı gibi geliyor arabayı sahiplenemiosun:))
  • 26 pesin kalan kredili fiesta titaniumx paket dosya masrafli 40.100 civarina gelmis olacakfiyat nasil sizce arkadaslar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.