Bende de 2011 model focus comfort var. Aracı sıfır aldım ve 750 km deyken lpg taktırdım. Doğrusu taktırırken bayağı bir korkuttular. Ama benzinle binmekte mümkünde değildi.
Aracım şu an 13000 km ye geldi sayılır. LPg ile 12.250 km yol yaptım. Bir kaç defa kötü yakıttan dolayı arıza lambası yandı. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Sistemi 1300 tl ye taktırmıştım. Kendisini 9 ayda fazlasıyla amorti etti. İnşallah ileride de bir sorun yaşamayız.
LPg kitim Türkiye de çokta yaygın olmayan bir marka olan MGS (murat gaz sistemleri) Adıyaman'ın Şambayat kasabasında Fethi Murat ustaya taktırdım. Şu an ürünü yaymaya çalışıyorlar. Usta gerçekten önemli.
Mgs Olay Bu
Murat Gaz Sistemleri Fazla söze gerek yok.
Zaten tüketici kararında özgür bizimki tatlı rekabet.
:)
Konuyu hortlatalım (başka bir konuyu ararken burayı buldum)
Aracımla şu an lpg de 33 bin km yi geçmiş durumdayım. Allah'a şükür sorun yok.
Not: MGS kit, şambyat/Adıyaman
montajı Fethi Murat usta yaptı.
Selamlar...
merhaba yakıt tasarufu adı altında takılan hiçbir mıknatıslı aparatın faydası yoktur yakıt tasarufu için gözle görülür çözümü lpg montajıdır sizin aracınız için uygun kit TARTARİNİ ve PRİNS tir . Lpg de önemli olan işçiliktir . 2012 yılı içerisinde 100 ustunde 2010 model üstü ford focus montajı yaptık kulanıcılarımız gayet mutlu arzu edersenız sizi onlarla da görüştürebiliriz
ORBAY OTOMOTİV 0212 671 26 26 BAŞAKŞEHİR
quote:
Orijinalden alıntı: burçak
Bende de 2011 model focus comfort var. Aracı sıfır aldım ve 750 km deyken lpg taktırdım. Doğrusu taktırırken bayağı bir korkuttular. Ama benzinle binmekte mümkünde değildi.
Aracım şu an 13000 km ye geldi sayılır. LPg ile 12.250 km yol yaptım. Bir kaç defa kötü yakıttan dolayı arıza lambası yandı. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Sistemi 1300 tl ye taktırmıştım. Kendisini 9 ayda fazlasıyla amorti etti. İnşallah ileride de bir sorun yaşamayız.
LPg kitim Türkiye de çokta yaygın olmayan bir marka olan MGS (murat gaz sistemleri) Adıyaman'ın Şambayat kasabasında Fethi Murat ustaya taktırdım. Şu an ürünü yaymaya çalışıyorlar. Usta gerçekten önemli.
merhabalar bende de 2011 otomatik focus var BRC marka lpg taktırmayı düşünüyorum, açıkcası hiç ölçmedim ama göstergede yazan doğruysa ortalama 8.8 litre benzin yakıyor. lpg taktırınca km de kaç kuruş yakar? şu an için 8.8'i doğru kabul edersek 45krş yakıyor sizce lpg taktırmalı mıyım? (yılda 10000km civarı yapıyorum)
hector256H
kullanıcısına yanıt
Aracım şu an 53 bin km'Ye geldi. Gayet memmunum. Tavsiye ederim. LPg taktırınca daha rahat bineceksin. 10 km 15 bine çıkar büyük ihtimal. Aracımla bu hafta sonu 400 km şehirdışı yaptım (50 km si şehiriçi sayılır) 110-120km hızlarda kullandım ve 4 yetişkin vardı. Ortalama 1 lt lpg ile 11.4 km gitti. LPG'nin litresini 2.600 den aldım. KM'de 23 kruş yakmış. Dizelden daha iyi değerler. LPG kışın 2-3 ay pahalı. Onun dışında yazın uzun yol yaptığım dönemlerde ucuzladığı için iyi bir seçenek.
Selam ve saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme