Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
662
Cevap
38
Favori
95.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah sağolasın tesekkur edrım.. @ES3NT
  • Ford Focus 2010 model. Tamirde aküyü çıkarmışlar. Radyo sfırlanmış. hiç biryerde teyp kodu bulamıyorum. bu kodu nasıl bulabilirim teybi sökmeden. 1 ve 6 ya basınca da şunlar çıkıyor:
    12,01,03
    510_kw_LB
    04,05,2009
    FB 07,02,08
    BL 02,04,09
    ALIGN
    SWP1 8M5T
    SWP2 14C044
    SWP3 AH
    SWP4
    CRIN
    FDD2009
    1/01 2434

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER
  • S A ARKADAŞLAR BANADA Bİ YARDIM EDERMİSİNİZ ? TEYBİN ARKASINA BİŞEYLER YAZIMIŞLAR AMA OLMUYOR ÜÇ HANE
     FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI

• Arkadaşlar Benim Aracım da Mondeo 2.0 TDCİ Teyb seri numarası M005529 Kod için yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Teşekkürler..
  • Öncelikle Herkese Merhaba

Faydalı olması için bu paylaşımı yapıyorum..

Bu sabah yapmış olduğum araştırmam neticesinde ford Mondeo aracımın kodunu çok kolay buldum. Hiç bir şey bilmeyen için yazıyorum benim gibi :):):):)

Teybinizi açın ve 1 tuşuna ve 6 tuşuna basılı tutun. 3-5 saniye sonra teybinizin seri nosu ekranda gözükecektir. Bu seri nosu çok uzun dur. sizi ilgilendiren kısmı sonuna doğru geldiğinizde sondan 7 tanesi m ile başlar ve devamındaki sayılardır. Daha sonra bu kodu aşağıda linkini vereceğim siteye giderek üyelik yapar ve m ile başlayan kodu yazarak teybinize ait kodu çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. hiçbir masraf ve zahmete girmeden... Link :http://www.radio-code.lt Herkese kolay gelsin.. Yardım ede bildi isem ne mutlu bana. Allaha emanet olunuz kolaylıklar dilerim....

• quote:

Orijinalden alıntı: felmas05

Arkadaşlar Benim Aracım da Mondeo 2.0 TDCİ Teyb seri numarası M005529 Kod için yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Teşekkürler..

5890
  • Farukk kardeş bize de yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca özel mesajda attım size bakarsanız iyi olur.bende de 2009 model titanium var sony teybi çıkartmadan nasıl kodunu bulacağım.bagajda küçük etiket var o da boya no'su çıktı.teybin 1 ve 6 tuşuna aynı anda bastım kodu bulamadım.1 ve 6'ya aynı anda bastığımda arka arkaya çok numara çıktı ama hangisi olduğunu bilemedim daha doğrusu..teybin kodu genelde M veya V ile başlıyormuş ben nereden bulacam seri no'yu....:(
  • 2010 Focus Collection seri no V085811 yokmu çözebilen :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş lar benim teyib te 13 sefer yanlış kod girilmis su an kod istemiyor ne yapabilirim lutfen yardimci olun tsk

• Arkadaşlar Merhaba,
    1999 model mondeomun teyp kodunu bulamıyorum. söylediğiniz uygulamayı yaptım.MGP DJS 4-08 D 05-08-03 böyle bir şey geldi. Teybimin kodunu bulmam konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Arkaslar iki teybin kodlari lazim
    1.teyp M001843
    2 teyp M687338
    Bulursaniz sevinirim
    tsk

• M293540 nolu seri no için numara nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerberus

M293540 nolu seri no için numara nedir acaba?

selam,kodunuz 6513 dür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erko13

Arkaslar iki teybin kodlari lazim
    1.teyp M001843
    2 teyp M687338
    Bulursaniz sevinirim
    tsk

selam...
    1.teyp kodu 4796
    2.teyp kodu 1616
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker11

Arkadaşlar Merhaba,
    1999 model mondeomun teyp kodunu bulamıyorum. söylediğiniz uygulamayı yaptım.MGP DJS 4-08 D 05-08-03 böyle bir şey geldi. Teybimin kodunu bulmam konusunda yardım ederseniz çok sevinirim.

kardeş teybi sökmen lazım aparatla teybi sök yerinden teybin üzerinde M ile başlayan seri numarası var onu buraya yazarsan yardımcı oluruz...
  • merhaba seri no m 046939
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah74

merhaba seri no m 046939

selam kodunuz 8361 dir....
  • Merhaba, seri no: M 151876 yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamencoss

Merhaba, seri no: M 151876 yardımcı olabilirseniz sevinirim.

0539 girin.
  • Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.