Şimdi Ara

Ford Focus mu? Opel Astra mı? (Sedan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisiyle de test sürüşü yapın. Hatta daha da mantıklısı, rent a car aracılığıyla bu araçlardan birer gün kiralayıp sonuca ulaşın. Astra'da 1.4 Turbo daha mantıklı bence. Ama benim elimde o kadar nakit olsa 2011-2012 az kullanılmış 2.el donanımlısını alırdım aynı aracın. Ya da illa sıfır olacaksa seçenekler arasına Cruze'u eklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra olacak ise minimum 1.4T enjoy plus olsa daha güzel olur...

Yok! paramız anca buna yeter deniyor ise, 1.6 Edition yerine Cruze 1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 39,155 TL Full dolu bir araç.
    Aynı Ecotech motorun güncel hali de var. Donanım da fazlası ile göz dolduruyor.

Yeni focusun bu donanım sevieysini bilmiyorum. Ama! bayide göz gezdirdiğim kadarı ile iç hacim bana küçük geldi.
  • Focus derim. Genede test edin iki aracıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoNdEoo -- 20 Aralık 2012; 13:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Astra olacak ise minimum 1.4T enjoy plus olsa daha güzel olur...

Yok! paramız anca buna yeter deniyor ise, 1.6 Edition yerine Cruze 1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 39,155 TL Full dolu bir araç.
    Aynı Ecotech motorun güncel hali de var. Donanım da fazlası ile göz dolduruyor.

Yeni focusun bu donanım sevieysini bilmiyorum. Ama! bayide göz gezdirdiğim kadarı ile iç hacim bana küçük geldi.

+1903

Bence de boş bir araba almaktansa aynı paraya daha donanımlı alternatif araçlara bakmanızdan yanayım.
  • HOCAM YENI ASTRA SEDANI INCELEMEDIM. ASTRA HAKKINDA YORUM YAPAMAM. ANCAK FOCUS ICIN SUNLARI SOYLEYEBILIRIM;

+ YONLERI,

-YOL TUTUSU
    -KONFOR
    -SAGLAMLIK
    -2. ELDE FAZLA UZMEZ

- YONLERI,

-FIYATI
    -PERFORMANS (1.6 180 PS HARIC)
    -YAKIT (10 UZERINDEN 7)
    -OTOMATIK SANZUMAN (HER VERSIYONDA YOK MALESEF)
    -ARKA KOLTUK MESAFESI VE BAS HIZASI (1.85 VE UST ICIN SIKINTILI)

• Astra bence

• arkadasım merhaba oncelıkle , opel astra edition aldım bende ama sedan degıl j kasa 2 3 ay oldu alalı ozamanda sedan yenı cıkmıstı bagajı fılan cok buyuk geldı bana :) yakısıklılık ve ıc dızayn olarakda fazla fazla ıyı ben baz aldım neden baz aldın dersen aldıgım arac 38 bın kusur tl idi , sordum bu 45 bin tl olanda ne var koltuk kılıfı farklı
    ((ki samimi diyorum editionların koltuğuda fazla fazla rahat gıdıp bı bakın ))) direksiyon sımıdı deri, sis farı , yağmur sensörü far sensörü navıgasyon filan dedi hani ele avuca sıgacak bırsey yok navıgasyon gereklı dıceksınız kı en cok bana lazımdır herhalde yol bılgım cok az cunku gıttım 250 tlye on numara bı navıgasyon aldım aracımn camına yapstrdm on numarada hava kattı :)) park sensoru ve sıs lambasınıda toplasan 250 300 tl arasına yaparsn yagmur sensoru dedıgıde yagmur yagdıgında sılecek otomatıkmı ne calısıyormus sanırım yanı bence boyle bırseye gerek yok sızın ıcın varmıdır bılmem tabı :) far sensorude tunele gırınce acılıyormus flan oda bellı bı hızla gırceksn bana gereksız geldı baktgın zaman sıs farı park sensoru ve navıgasyonu dısarda 600 ile 700 tl arasına halledıyorsn neden bunlar ıcın ekstradan 7 8 bın tl fark veresın kı :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.