10 yıl önce piyasa çıkan focus1 şu anda piyasaya sürülen sıfır araçlardan bile daha güncel duruyor focus1 in sınıfında devrim yaptığı tartışılmaz bir konu
67 ödüllü başka bişey yok zaten
Focus sahiplerinin arabalarıını övmesi çok doğal bir durum gibi gözükebilir.
Önemli olan bu duruma objektif bakacak birisinin vereceği karardır. Bunun için yapmış olduğum küçük bir anketi sizinle paylaşmak istedim. 45 kişiye sordum Ve bu 45 kişi focus hariç çeşitli arabalara sahip veya hiç arabası olmayan kişiler. Sorduğum soru ; 2008 model Reno Megane HB - Citroen C4 HB - Ford Focus HB - Opel Astra HB - Opel Corsa HB - Fiat Punto HB araçlarından hangisinin görünümü diğerlerinden daha cazip, albenili veya kaliteli duruyor. Sonuçlar : Reno Megane : 3 kişi Citroen C4 : 10 kişi Ford Focus : 22 kişi Opel Astra : 0 kişi Opel Corsa : 8 kişi Fiat Punto : 2 kişi
Varılan sonuç Ford focus açık ara lider. Bu da demek oluyorki Ford Focus sadece kullanıcılarının değil herkesin gözünde aynı değere sahip.
quote:
Orjinalden alıntı: focusum
Önemli olan bu duruma objektif bakacak birisinin vereceği karardır. Bunun için yapmış olduğum küçük bir anketi sizinle paylaşmak istedim. 45 kişiye sordum Ve bu 45 kişi focus hariç çeşitli arabalara sahip veya hiç arabası olmayan kişiler. Sorduğum soru ; 2008 model Reno Megane HB - Citroen C4 HB - Ford Focus HB - Opel Astra HB - Opel Corsa HB - Fiat Punto HB araçlarından hangisinin görünümü diğerlerinden daha cazip, albenili veya kaliteli duruyor. Sonuçlar : Reno Megane : 3 kişi Citroen C4 : 10 kişi Ford Focus : 22 kişi Opel Astra : 0 kişi Opel Corsa : 8 kişi Fiat Punto : 2 kişi
Varılan sonuç Ford focus açık ara lider. Bu da demek oluyorki Ford Focus sadece kullanıcılarının değil herkesin gözünde aynı değere sahip.
Bu araba adama anket bile yaptırıyor yahu!
quote:
Orjinalden alıntı: xenox
quote:
Bu araba adama anket bile yaptırıyor yahu!
İşim gereği.
Bu devrim yüzünden Focus II bile yaşlı bir araç olarak doğdu.
Dün gece yarısına kadar arkadaşın Focus I 1.6 Ghia hb si ile gezdik,araç 106bin km de ve hala daha içiyle dışıyla dipdiri. Güncel araçlara göre eski nesil olduğu bariz olan detaylar ve artık dar kabul edilen iç mekan dışında bence sağlamlık konusunda Focus II den en azından artan tıkırtılar konusunda daha iyi bir araç.
quote:
Orjinalden alıntı: asfocus
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
10 yıl önce piyasa çıkan focus1 şu anda piyasaya sürülen sıfır araçlardan bile daha güncel duruyor focus1 in sınıfında devrim yaptığı tartışılmaz bir konu
Tartışacak ve aksini iddia edecek varsa çıksın ortaya.
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
focu III bu olacak
Çok süper bir araç tam Türkiye yollarına göre dizayn edilmiş
Ya arkadaşlar konu ford focus resimleri diye açılmış ama gördüğüm kadarıyla çok alakasız resimler eklenmiş. Yok mu Focusuna güvenen resim ekleyecek babayiğit...
quote:
Ya arkadaşlar konu ford focus resimleri diye açılmış ama gördüğüm kadarıyla çok alakasız resimler eklenmiş. Yok mu Focusuna güvenen resim ekleyecek babayiğit...
Nazar değecek diye korkuyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: xenox
quote:
Nazar değecek diye korkuyorum...
Nazar boncuğu resmi de ekle.
Aracımın resmi avatarım zaten... Bu da nazar boncuğu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme