Hocam araç makyajsız eski seri ve 106 binde.Temiz olmasından ziyade bakımları zamanında yapılmış mı ona bakmak lazım. Dizellerin arıjası ve bakımı çok maliyetli diye biliyorum. Sis farı hız sabitleme gibi donanımlar da yok.
haklısınız, daha yeni dışarıda dolaştım da biraz birçok arabada satılık ilanı var, yıl sonu sıfır araba almak isteyenler araçlarını satmaya çalışıyorlar, aralık ayında 2. elde daha uygun araçlar görebiliriz, sıfır araçlarda da benzer durumlar olabilir, bu baktığım fordlar donanımsız 2. el araçlar ve kmleri de yüksek, beklemeye devam...
Geçtiğimiz cumartesi İzmir Çetaş'tan aldım arabayı. 31250 tl'ye. Liste fiyatı o zaman 32795'di. Şimdi 32100 Tl'ye düşmüş. Ama aralık ayını beklemiş olsaydım muhtemelen gene ellerinde araba olmayacaktı.
Ford finans kredi için kefil şartı arıyor mu, koşullarda yazıyor ama?
3-5 ay sonra yeni kasası gelecek (lansmanı çoktan yapılmış, fabrikalar üretime başlamış.) bir arabanın fiyatının halen (Focus Titanium 4K 1.6 109PS TDCi) 46.590,00 TL olması nasıl bir durumdur yahu????
Yeni C-max Titanium 1.6 TDCi 115PS fiyatı 51.750,00 TL
eeeee, yeni focusun da olacaksa titanyum modelinin C-max ten ucuz olacağını kabul edersek, focusun yeni kasası ve eski kasası arasında fiyat farkı olmayacak mı yani !!!! - ya da bu kabul yanlış mı???
buna cevap olarak stokta araç yok diyorlardır ama, ford genel müdürü, eski ve yeni focusu 1 sene boyunca birlikte satacağız demişti.
biraz kafam karıştı, aslında şöyle güzel bir indirim olsada sıfır eski kasa alsak diye düşünüyordum, olmayacak sanırım ona bozuldum
ford aralık kampanyası detaylarını açıklamış, dosya masrafı da yokmuş, ama focusun fiyatını nerden çıkardılar bilemiyorum çünkü liste fiyatı Focus Comfort 5K 1.6i 100PS 33.710,00 TL 30.760,00 TL 30.105,00 TL
ford 36-48-60 aylık ödemelere göre düzenlemiş yeni kampanyasını, 5000 TL peşin geri kalan taksitle, yıllık 0,84 fazi, dosya masrafı yok... http://www.ford.com.tr/kampanyalar/
konya ford u aradım bugün focus collection sedan benzinli için 36000 TL diyor, 14000 TL'ye kadar sıfır faiz kampanyasından yararlanmak için 22.000 TL peşin verecekmişiz geri kalan 14000 TL'yi 24 aya bölüyorlarmış. focus collection sedan dizel için de 39500 fiyat verdi.
ford çok sımardı uçuk kaçık fiyatlar bunlar yahu
quote:
Orijinalden alıntı: dichter
+1
İzmir otokoç'a gittim birgün. Satış temsilcisi koltuğa yayılmış telefonla görüşüyor. Yanına gittim hiç umursamadı bile. Telefon bitene kadar aynı şekilde durdu. Satışları bi azalsada müşteri diye meleseler.
quote:
aynen öyle, forddan soguttular adamı, birkaç bayiyi aradım adam liste fiyatını söylüyor ya da daha fazlasını, skoda octavia alacagım bunlara inat, yada opel astra...
quote:
Orijinalden alıntı: engineer_06
quote:
aynen öyle, forddan soguttular adamı, birkaç bayiyi aradım adam liste fiyatını söylüyor ya da daha fazlasını, skoda octavia alacagım bunlara inat, yada opel astra...
Ben de öyle diyordum ama dönüp dolaştım gene ford aldım. Sizin istediğiniz araç nedir? Yarın ben teslim almaya gittiğimde sizin için sorayım.
quote:
Orijinalden alıntı: tergen
quote:
Orijinalden alıntı: engineer_06
quote:
Ben de öyle diyordum ama dönüp dolaştım gene ford aldım. Sizin istediğiniz araç nedir? Yarın ben teslim almaya gittiğimde sizin için sorayım.
belki gittiniz teslim almaya, gitmediyseniz focus collection sedan dizel ve benzinli fiyatları, son olurları nedir sorabilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar bende uzun zamandır ikinciel bir araç arayışı içindeydim bir türlü kafama yatan bir araç bulup anlaşamadım.En sonunda sıfır km bir araç alamaya karar verdim.Geçen hafta cumartesi günü FORD FOCUS 5K HB 1.6 TDCİ TİTANYUM Buz Beyazı Opak renk aracımı koç ailem indirimiyle 39.500 tl aldım.İnşallah yerinde bir tercih yapmışımdır.Tabiki aldığım aracın bayide hazır olması büyük avantaj oldu.Aslında ben eski bir hondacıyım ama benzin fiyatları malum fabrikatör değilizki be kardeşim.