Şimdi Ara

Ford Focus Sedan 1.6 Trend X Almaya karar verdim. <<Focus 1.6 Style Aldım>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eser1983

kol dayama ünitesinin sadece titanyum donanımda olması beni irite ediyor

Aynen benide, sırf bu yüzden (birde deri direksiyon olmayışı ve konsoldaki hesap makinasından hallice ekran da var tabi,) Style donanımlı Focus almaya karar veremiyorum.
    Arkadaş adam arabaya otomatik park sistemi koymuş ama bir deri direksiyon, bir kol dayama koymayı akıl edememiş.Deli ediyor beni bu Ford...
  • Araç ne kadara geldi ve ne kadar kredi çektiniz ?
  • eser1983 kullanıcısına yanıt
    kol dayaması sadece titanyumlardamı mevcut?????
    eskideden ghia,larda olur diğerlerinde olmazdı neyin hesabını yapıyorlar komik çok komik
    40,50.000TL veriyorsun kol dayama yok @eser1983
  • onboardx - onder46 - texmo - QhellThosh - RevivaL -hayri77
    Hepinize teşekkür ederim..

@Ingrid >> trend X'te CC mevcut.

@_MaxPayne_ >> Aracı 47200TL'ye alıyorum. Bondrol tescil vs.. dahil sigorta hariç. 24000TL'si 0 faizli 24 ay kredili.. Sanırım artık bu fiyatı veremezler. Çünkü mevcut kampanyanın süresi doldu. Zaten diğer aradığım servislerden 48800'den aşağı hiç veren olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 15 Kasım 2013; 22:43:30 >
  • Evet konunun ilk mesajında da belirttiğim(düzenlediğim) gibi işler değişti ve başka bir araç için anlaştık. Dün bankaya proforma faturayı kasko bilgilerini vs. gönderdiler ve araç için krediyi çektik. Kredi miktarı da Servise gönderildi. Proforma faturada ötv yüzdesi, miktarı, aracın motor ve şasi numaraları ve aracın toplam ücreti bulunmakta.

Biliyorsunuz bugün ötv ye zam geldi. Öncelikle söylemem gerekirki bu zamdan etkilenecek olsam da olmasam da üzüntü duydum haberi öğrendiğimde. Ben etkilenmesem bile yazıktır insanların ne zorluklarla paraları denkleştirip araba aldıkları ortada. Yazıktır günahtır vergi üstüne vergi. İstemiyorum arabam değerlensin sıfır fiyatları artsın ben de elimi avuşturayım arabamın değeri arttı diye. Zaten uzun yıllar satmayı düşünmüyorum. Olan yine hep bizlere oluyor. Satıp yeniden alacak olsak yine zamlardan olumsuz yönde etkilenecek değil miyiz..

Neyse ben soruma geleyim. Proforma fatura kesildi. Tabi gerçek fatura kesilmedi. Ben şimdi bu zamdan etkilenir miyim acaba? Yarın öğreneceğim zaten bu cevabı ama yarına kadar bekleyemedim açıkçası. Sizlerden bilgi almak gerçeği öğrenmek istedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.