Şimdi Ara

Ford focus-toyota corolla-opel astra tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford focus 2016 1.6 benzinli trendx 15.000 km 71.000tl
    Toyota corolla(sifir) 2016 advance 1.6 benzinli 75.000
    Opel astra (sifir) 2016 1.6 benzinli 60.000 tl

Bu arabalar hakkında genel itibariyle bilgi sahibi olanlardan yorum alabilir miyim? Benim şuan ki arabam opel vectra 2004 1.6 . Yukarıda yazdıklarım hakkında yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum.

• İkinci el boş focus 71 bin tl Hemde manuel benzinli
  • Neden öyle dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahababa58

Neden öyle dediniz ?

çok yakar az kaçar en verimsiz motor lpg taktırmanız gerek ayrıca trend versiyon en boşu berbat bir araba focus diye aldanmayın c sınıfına göre yetersiz bagaj yetersiz arka diz mesafesi birde 71 bin tl vah Türkiyem vah
  • Focus ta bir diğer alternatif, 1.6 dizel 2015 model 32.000 kmde fiyatı 65.000
  • astra'nın fiyat avantajı iyiymiş. arada 15 bin lira var az para değil. diğer alternatif diye sunduğunuz dizel focus'tan uzak durun derim. 2015 model araba 32 bine gelmiş. ya filo ya rent a car aracıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 27 Kasım 2016; 15:59:42 >
  • Skoda octavia
  • Dizeli olmasin focusun 71.000 tl olan ? Bn 64 diye hatirliyorum sifir sedan trendx focusu.
  • Astra
  • astranın fiyat avantajının yanında diğerlerine bakmazdım
  • Astra diğerlerinden daha arabadır. Ucuzluğu da kaymağı resmen.
  • kafan güzel galiba
  • yahu focus duz vites ise 5 kapi sifiri 63 kagit 4 kapi 67 kagit ki bunun bayi indirimi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahababa58

Neden öyle dediniz ?

Nedenmi?
    O paralara 2015 10-15 binde avensis elegant extra alınır. Hem D sınıfı, hem daha kaliteli, hem ağzına kadar dolu. Alcantra deri döşeme, geri görüş kamerası, dijital klima, tüm sensörler, elektrikli park freni, makam perdesine kadar vs vs.
    Sizce neden? Avensis kullandığım için söylemiyorum, avensis gibi birçok araç sayabilirim. Yalıtımı zayıf, donanımı zayıf, içi basık, bagaj küçük, kalite zayıf bir araca 71 bin vermek. Hemde ikinci el.
  • 55 trend x dizel Focus bulunur. 2.el
  • Focus'un fiyatında problem var
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Dizeli 2015 65 bin lira
  • Benim de kafamda 2015 1.6 corolla 2016 1.6 astra edition Plus ve 2015 focus 1.6 var kapsamlı bir değerlendirme yapabilir misiniz acaba. Lpg uyumu ve bagaj önemli
  • Aynı durumdayız desene :)
  • Üçü arasından tereddütsüz Corolla. Benzinli motor konusunda diğerlerinin yiyeceği daha çok ekmek var. Hele hele bu seçeneklerdeki gibi atmosferik motorda.
    Advance Corolla donanımı tatminkar. İç hacmi ve bagajı çok başarılı. D sınıfı gibi boyutları var.

O Astra ile 12 - 13, Focus ile 10 - 11 arasında tüketiminiz olur. 132 HP Corolla ile 9 - 9.5 civarı.
    LPG uyumu yine en başarılısı Corolla.

LPG takılmayacaksa Jetta ve Otavia da alternatifler arasına alınabilir. Tüketim ve performans olarak en başarılıları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.