Şimdi Ara

ford focus2 kapı coaxial hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

focus2 araçımda pioneer deh-s2050ui model teyp var ve arka kapılara pioneer ts-1645r model coaxial hoparlör taktırdım ama hoparlörlerden hiç memnun kalmadım pioneer eski kalitesi yok.

Cerwin Vega Hed-7652 marka model coaxial almayı düşünüyorum. Cerwin Vega hoparlör ile ilgili bilgisi olan varmıdır nasıl hoparlördür. yada 200 tl civarında tavsiyeniz var mıdır.

Yardımlarınızı bekler teşekkür ederim.

• Valla hocam aynı dert bende de var focus 2010 aracım kapı hoparlörü patladı pioneer aldım 5 para etmez bass mid al diyorlar ama onun içinde anfi alman lazım ses çıkmaz diyorlar çıkma falan bulursam orjinal alıcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 25 Mart 2018; 22:1:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerwin vega marka coaxial hoparlör aldım memnunum kalitesi ses çıkışları var istanbul avrupa yakası bahçelievler soğanlıda yakamoz elektronik var ordan aldım 200 tl tavsiye ederim.
  • Hocam orjinal ses sistemine göre nasıl aynımı daha iyimi bana mid takım al diyorlar.

Sizin tam model nedir kaça aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger amfi kullanmayacaksan orijinal sistemi bozmaya gerek yok.

benim kapı kolonlar patladığı için ilk olarak coaxial hoparlör taktırdım orijinal teyp vardı ve performans alamadım.
    pioneer teyp takdırdım ve ses kalitesi yükseldi.

mid takımı taktıracaksan amfi şart.

pioneer ,sony ve diger teyp markalarını kullanıyorsan Cerwin Vega coaxial tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.