Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
420.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ccanturk

ARKADAŞLAR LİSTEYE BENİDE EKLEYİN.UZUN ZAMANDIR FISIONU TAKİP EDİYORDUM.FORUMUNUZ BANA BAYAĞ BİR YARDIMCI OLDU.SAĞOLUN VAROLU.BENDE BUGÜN GİTTİM ANKARA OTOPAZARINDAN 2006 1,6 LUX.TURBODİZEL FUSİON ALDIM.İLK EL,DEĞİŞEN VE BOYA YOK.63.000 KM DE.SERVİS BAKIMLI BİR ARABA.21500 TLYE.ADAM YARIN MUAYENESİNİDE YAPIP ÖYLE TESLİM EDECEK.RENGİ FIRTINA GRİSİ.HERKESE İYİ GÜNLER.

Bir faydamız olduysa ne mutlu bize.Hayırlı olsun.
  • quote:

ARKADAŞLAR LİSTEYE BENİDE EKLEYİN.UZUN ZAMANDIR FISIONU TAKİP EDİYORDUM.FORUMUNUZ BANA BAYAĞ BİR YARDIMCI OLDU.SAĞOLUN VAROLU.BENDE BUGÜN GİTTİM ANKARA OTOPAZARINDAN 2006 1,6 LUX.TURBODİZEL FUSİON ALDIM.İLK EL,DEĞİŞEN VE BOYA YOK.63.000 KM DE.SERVİS BAKIMLI BİR ARABA.21500 TLYE.ADAM YARIN MUAYENESİNİDE YAPIP ÖYLE TESLİM EDECEK.RENGİ FIRTINA GRİSİ.HERKESE İYİ GÜNLER.

hayırlı olsun...kazasız belasız kullanmanızı dilerim
  • Hocam triger değişimi 90000 de
    ama satın aldığım elemen 65000 de değiştirmiş
    tüketim konusuna gelince 11 lt gerçekten fazla geldi
    benimki hiçbir zaman 10 u geçmez o da en sıkışıkta
    benim acemilitan dolayı olduğunu düşünüyorum
    gerçi fabrika verisi zaten 9 litre
  • Artık beni de ekleyebilirsiniz.
    2006 Ford Fusion 1.4 TDCİ
  • Orjinalden alıntı: ayhan1095

Forumda kaç kişiyiz.
    Sorunlarımızı paylaşalım.
    Organize olalım.
    Fusioncular buraya...

1.ayhan1095 1.6 2008 TDCI
    2.35mmutlu35 1.6 2006 TDCI
    coolfire 1.6 I 2004
    3.erdalonline 2005 TDCI
    4.sky_dive 1.6 2006 TDCI
    5.TekBozok 1.6 2006 TDCI
    6.digiterdal 1.6 I 2004
    7.umiterkan 1.6 2006 TDCI
    8. obekdas 1.4 2006 TDCI
    9.mertkaan29 1.6 2007 TDCI
    10.mercan_b 1.4 2006 TDCI
    11.nocturneox 1.4 2005 TDCI
    12.[chamur]KİNg 1.6 O/V 2008
    13.yndm 1.6 I 2004
    14.basakmurat 1.6 2006 TDCI
    15.prerogative 1.4 2005 TDCI
    16.ozanCB 1.6 I 2004
    17.ntuzkan 1.4 2004 TDCI
    18.turpar 1.4 2008 TDCI Urbanite
    19._U_U_R_ 1.6 TDCI 2009
    20. fcsank 1.6 I 2004
    21.NikeNeGerek 1.6 2007 TDCI
    22.zirfak 1.6 I 2004
    23.iqarus 1.4 2006 TDCI
    24.eakpınar 1.6 I 2004
    25.oozziiii 1.4 2006 TDCI
    26.vurdi 1.4 2006 TDCI

Güncel FUSIONCULAR
    KATILIM_PAYLAŞIM

vurdi eklendin. 19. TDCI. Fusion satışlarının büyük çoğunluğu dizel olsa gerek.

• quote:

Eklemeye ekleriz de amaç paylaşım yapmak. Forumda sadece 1 mesajın var. belki de bir daha uğramayacaksın. Zaten sorunumuz sadece isim yazdırıp hiç bir bilgi paylaşımı yapmadan sadece kalabalık oluşturan ve işine geldiğinde soru soran arkadaşlar. Soru sormadan forumu bir gözden geçirelim. Ve paylaşım yapalım bilginiz olan konularda. Bu ne olabilir yakıt değerleri, aracın çıkardığı sorunlar, güzel ve kötü yanları, tavsiyeler, yorumlar...

• hocam bencede 9 lt iyi ama dediğim gibi ben 11 lt buluyor bende sebebini araştırıryorum bir daha ölceceğim bakalım sonuç ne olacak
  • evet arkadaşlar bizim araçlara port bagaj ve basamaklık çok yakışıyor ama kesin bilen varmı bilmiyorum ama basamaklık la beraber araçın muayenesini yapmıyorlar. bende taktırmayı düşünüyordum ve çok istiyordumbu konuda ne yapalım ve benzinli olan arkadaşlar yakıt konusunda sizde yazarsanız sevinirim
  • Ayhan kardeş yok artık ben buranın müdavinleri arasındayım.2006 1.6 TDIyi yarın alacam inşallah.Pazar günü kaporayı verdim.Yarın servise götürüp ordanda notere gidip alacam.İnşallah serviste bi sorun çıkmaz.Satıcı boya yok dedi ama,bilmem artık.Unutmadan arabayı size göstereyim.Yorumlarınızı bekliyorum.
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1520166.html

• quote:

Ayhan kardeş yok artık ben buranın müdavinleri arasındayım.2006 1.6 TDIyi yarın alacam inşallah.Pazar günü kaporayı verdim.Yarın servise götürüp ordanda notere gidip alacam.İnşallah serviste bi sorun çıkmaz.Satıcı boya yok dedi ama,bilmem artık.Unutmadan arabayı size göstereyim.Yorumlarınızı bekliyorum.
    www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1520166.html

Güzel görünüyor. Rengi fırtına grisi, benim araçla görüntüsü bire bir aynı. Kaça anlaştınız bu arada...

• Merhaba aynı araçtan bende de var dün aldım.
    Kılavuzu istersen sana fotokopi çekip gönderebilirim.
    Özel mesajdan ulaşabilirsin.
  • Kaskonun bitmesine ne kadar kalmıştı?? Ben daha kasko yaptırmadım.
  • merhabalar biraz değişik bir soru olacak ama
    Benim ilk arabam ve şoförlüğü öğrendiğim araba olduğu için soracağım
    Ehliyet kursunda öğretilen marşa basılırken gaza da basın dendiğinden ilk günlerde aracı boğuyordum
    sonra debriyaja basılı olarak çalıştırıyorum bugünlerde de hiçbirine basmadan çalıştırabileceğimi söylediler
    sizce debriyaja basmalımıyım
    bir zararı olmuşmudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirfak

merhabalar biraz değişik bir soru olacak ama
    Benim ilk arabam ve şoförlüğü öğrendiğim araba olduğu için soracağım
    Ehliyet kursunda öğretilen marşa basılırken gaza da basın dendiğinden ilk günlerde aracı boğuyordum
    sonra debriyaja basılı olarak çalıştırıyorum bugünlerde de hiçbirine basmadan çalıştırabileceğimi söylediler
    sizce debriyaja basmalımıyım
    bir zararı olmuşmudur?

Çalıştırırken debriyaja basmana gerek yok. Boşa alıp kademe kademe çalıştırabilirsin ben böyle çalıştırıyorum.
    Tabi yokuşta park etmişsen el frenini unutma debriyaj ve freni kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 7 Mayıs 2009; 17:05:09 >
  • ARKADAŞLAR, ben 2. el fusion almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Fusion neden ucuz diğer fodlara göre (CMAX vb.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bali

ARKADAŞLAR, ben 2. el fusion almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir nokta var. Fusion neden ucuz diğer fodlara göre (CMAX vb.)

cmax fusiona göre büyük bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haritaci76

merhaba,
    dün 2006 model 47000 km de 1.4 tdci fusion aldım. 18150 ye aldım. makyajlı kasalardan.
    aracın kullanım klavuzu cıkmadı ıcınden. kullanım klavuzu olan arkadaslar varsa yada adrwesını bılen buradan paylaşabılırlermı acaba?
    merak ettgım ozellıklerı var ve ne oldugunu bılmıyorum. ornegın far dugmelerının yanında "auto" secenegı var. bu ne ıse yarar?
    neyse
    ılk tecrubemı anlatayım. clio hb vardı daha once bende. aracı ılk clsıtrıdıgımda traktore bındım sandım. ses cok garıp geldı. ama bu ses saesınde yapacagım yakıt tasarrufu aklım agelınce sesı duymamaya basladım :)
    araba cok yuksek. asrı guven verıyor. uzun yola cıkmak ıcın can atıyorum.
    herkese kazasız beleasız gunler dılerım

hayırlı olsun

arkadaşa 2005te almıştık 32000 lişraya faiz vs 38-40ı felan bulmuştu

ama 4 senedir sorunsuz biniyor

60000 de şimdi

tek laışamadığım debriyajı bu arabanın

• quote:

ARKADAŞLAR BEN 2006 FUSİON 1,6 TDI LUX ALDIM.AMA İÇİNDEN KLAVUZ ÇIKMADI.BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR.
    ÖNEMLİ BİR SORUM VAR.ARACI STOP ETTİKTEN SONRA İÇERDEKİ KIRMIZI LAMBA YANIP SÖNÜYOR.KAPILARI KUMANDADAN KİTLİYORUM,HAALA SÖNMÜYOR.ARACIMDA ALARM OLMADIĞINA GÖRE BU LAMBA NİÇİN YANIP SÖNÜYOR?

Bu kırmızı lamba immobilizerin lambası.
  • Yeni aldığım Fusion 2006 1.4 TDCİ'yi bugün ustama götürdüm.
    Yağ değişti 4 LT Castrol Magnatec
    Hava, yağ, mazot ve polen filtresi değişti (orjinal Ford Otosan)
    Balatalar değişti (orijinal Ford Otosan)
    Park lambasının biri yanmıyordu değişti. Aynı farın arka kapağı yokmuş onu da taktılar.
    İşçilik dahil 290 TL verdim.
    Ne dersiniz???
    Bu arada Bor da almıştım onu da ilave ettim :)
  • Saygıdeğer Arkadaşlar;

Ford' un web sitesinde FUSION fiyatlarını incelerken, benim 1.6 TDCI LUX' un fiyatını göremedim....

FUSION 2 model gözüküyor....

Fusion Comfort 5K 1.4 TDCi ABSli 26.700,00 TL
    Fusion Comfort 5K 1.6i A/T 26.675,00 TL

Kademeli olarak FUSION piyasadan çekiliyor mu... Açıkçası kötü haber bu....

Bu konudaki fikirlerimizi paylaşalım.... Saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.