Şimdi Ara

****FORD KA SAHİPLERİ Bİ FAN CLUB OLUSTURALIMMI?**** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
80.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: troubleee

benimkisi zincirli..kayıslı degil..

İşte yine kafam karıştı

Bana servisin yolu gözüktü herhalde
  • benimde karisti
  • quote:

Orjinalden alıntı: complated

bu arada benzin olayi harbi benim canimi sıkmaya basladi
    gecen hafta sonu Denizliden cesmeye yarim depoyla gittim, donuste de yarim depodan fazla, anlamadim yani ben bu isi. yola cikarken, 100 ytl benzin doldurdum, cesmeye wardiimda, yarisi bitti, donuste de bi 50 kagitlik benzin ilavesi daa yaptim. denziliden cikarken km yi sifirladim ve Denizliye donduumde, ortalama 750 km yol yapmisim.
    750 km ye gore sizce 150 ytl benzin normal mi, yani motorun 1.3 oldugunu dusunursek ??????

quote:

ben olcucem dıe bı gun yolda benzınsız kaldım zaen..
    allah tan yolun karsısında ıstasyon vardı da pet sıse ıle gıdıp benzın aldıq:)

Arkadaşım bende yaklaşık 1 sene kullandım KA yı..Söylediğin yakıt değerleri normale yakın..Tabi kullanım ve aracın motoruyla da alakalı bi değer bu..Ben gün içinde 50 km yol gidiosam 15 ini şehir içinde - 35 ini de şehir dışında kullanıodum..Ve elde ettiğim değer 18 kuruştu(Her zaman)..Yani 20 kuruş çok uçuk bi değer değil,hele ki 14 kuruşlar hayal..Haberin olsun..Canını sıkma boşuna;)

bu arada bende yolda az kalmadım benzin yüzünden..Benzin ışığı olmaması en büyük dert...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doma -- 14 Eylül 2007; 0:13:33 >

• arkadaşlar herkese selmalr 1.5 ay önce ford ka aldım siyah kaa kartal o ...yazıların sanırım tamamını okudum ..fun club şart bence de..bazı bildiklerime değinim öncelikle bunların hepsi zincirli triger kayışı yok ..triger kayışı değişmeli diyen ustayı değiştirmek çok önemli bence..sonra yakıtla ilgili ben alırken arabayı göstermedim hiçbiryere ...debraj ve ona baglı bi kaç akssanda sorun vardı..sanırım bir arkadaşımızda yaşamış aynı sorunu geç kavrıyordu ve vites yükseltirken tıkanıyordu araba ..şimdi yağ gibi toplam 500 ytl bayıldım tabi..ama yakıtı kesinlikle etkiliyor ( debraj önemli helede istanbul trafiginde) şuan takıldıgım sorun arabanın sağından solundan gelen küçüksesler sanırım bi kaç yerin sıkılması gerek ..kapısı kapanırken iki kere kapanıyor gibi..logoylada ilgilenmeye çalışacam ..şimdilik msn adresim akilicaslan@gmail.com merhaba derseniz sevinirim

• arkadaşlar 98 model,metalik mavi renkli,temiz,sorunsuz ford ka satılıktır...haberiniz ola...araç klimasızdır..araçta ayrıca mp3 çalar takılıdır.. detaylar için 0505 6408472 numaradan ulaşabilirsiniz...
  • neden satiyorsun ?
  • Selamünaleyküm arkadaşlar ,
    Geçenlerde babam aracı servise götürdü.Servistekiler triger zinciri olduğunu söylemişler.Bir de supap ayarının yapılması gerekiyormuş. Başka bir formdan görüştüğüm bir arkadaş uzun tip bujilerin pistonlara çarptığını 40.000 km de bir supap ayarının yapılması gerektiğini ayrıca buji tırnak aralık değerinin yakıt ve performans açısından önemli olduğunu söyledi.

Arkadaşlar, araba sürmeyi yeni yeni öğrendiğim için araba hakkında pek bir şey bilmiyorum. İsterseniz basit de olsa bildiğimiz şeyleri buraya aktaralım. Mesela aracın göstergesindeki ışıklı uyarıları ne anlam ifade ettiği gibi.
    Selamlar...
  • buradan cınsıyet anlasılmıyor pek ama su foruma yazanların yuzde seksenının bayan olduguna emınım:)
    arabayı yenı kullanmaya baslamak ,babanın arabayı tamıre goturmesı gıbı seyler bıze ıpucu vermekte.sakınca gormeyenler cınsıyetını acıklayabılır:)
    ben acıklıyorum:)
    pembe nufus cuzdanım var :)
    gelelım ısıklı gostergelere
    calıstırmadan once sonmesını beklemen gereken 2 ısık var sımıd asagı ınıp bakmıyım uzerlerınde nasıl sekıller var dıye ama bırı hava yastıgı bırı de yağ ısıgı dıyebılırım..
    dıgerlerı:
    bır tane kırmızı unlem ısrateı var mesela o da el fenerı cekılı ıken yanan bır ısık
    ben dıgerlerını hatırlamıorum..hatırlayanlar buyursun..
    ya da bakınca yazarım gene..
    bu arada sıyah ka alan arkadasa da selam edıyorumbenım ılk begendıgım ve almak ıstedıgım renk tı o ka da..
    hosgeldın
    fun club fıkrını desteklıyor olmana sevındım
    ama hıc bır ıcraatımınzın olmayısına cok bozuluyorum ben sahsen..
    nolur arkadaslar anca beraber kanca beraber:)

• benimde nufüs kagidim pembe
    walla ben ne zmndir diorum kiş gelmeden bulusalim die ama kimseden cit cikmio :(
  • canım complated cım
    tum turkıyeden ınsanlar var burda
    nerde buluscas
    konyada mı:P
  • hehehehee, yaff ortak bi yer bulurus merak etme, yeter ki bulusmak isteyelim
  • quote:

buradan cınsıyet anlasılmıyor pek ama su foruma yazanların yuzde seksenının bayan olduguna emınım:)
    arabayı yenı kullanmaya baslamak ,babanın arabayı tamıre goturmesı gıbı seyler bıze ıpucu vermekte.sakınca gormeyenler cınsıyetını acıklayabılır:)

1- Daha önce arabaya merak sarmadım ayrıca imkanımızda pek yoktu.Bu ilk arabamız onun için araba sürmeyi yeni öğreniyorum.
    2-Bir okulda idareci olduğum için pek vaktim olmuyor.Onun için arabayı babam servise götürdü.
    3-Yüzde sekseni için geçerli olabilir ama benim için değil

Bir de hız göstergesinin üstündeki üç büyük ışıklı göstergenin anlamını merak ediyorum.
    ( Üstünde hiç bir işaret yok. )
    Şimdiden teşekkürler...

• selam.
    a3üm vardı kaza yaptım yaklaşık 2 ay önce, peder bidaha araba almıcam sana falan şekli yaptı zar zor ford ka aldırdım öğrenci arabası ayagına, onuda süpriz olarak aldı getirdi bak kapının önünde yeni araban hayrını gör dedi .2 gün oldu alalı 98 model. okulum bitene kadar yani en az 3 sene arabayı değiştiremiceğim gibi. aslında hoş güzel araba sevdim şimdiden.

fan klup olursa bende katılmak isterim. kadıköyde oturuyorum.

arabaya mp3 çalar taktırıcam tanıdık ucuz yapan bir yer biliyormusunuz?fiyat aralıgı nedir mp3 çalarlarda?

ayrıca bu arabanın kaputu neresinden açılıyor1 kere geçtim daha arabanın başına, inerken söyle bi kaba saba yokladım bulamadım aklıma takıldı şimdi yazmışken sorayım dedim

• selam,
    arabayla ilgili forumda bayanların da olması sevindirici .bizimde bir ford ka aracımız var.ikinci araba olarak eşime aldım.hayatta araba kullanmasını öğrenemez diyodum(duymasın) ama ford ka ile çok kolay öğrendi.gerçekten kullanımı çok zevkli.98 model 48.000km bordo renk.
    ancak sanki bana biraz fazla yakıyo gibi geliyo.bir depo fulliyorum 100TL ye doluyo ve 420 km gidiyo.çok değilmi ?benim benzinli pasatım ondan az yakıyo.
    yakında komple bakıma vereceğim yakıt ile ilgili yaptırmam gereken özel birşey varmı?
    saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdd

ayrıca bu arabanın kaputu neresinden açılıyor1 kere geçtim daha arabanın başına, inerken söyle bi kaba saba yokladım bulamadım aklıma takıldı şimdi yazmışken sorayım dedim

Direksiyonun alt tarafındaki kırmızı kolu yukarı doğru çekin."Tık" diye bir ses duyarsınınız. Daha sonra kaputun önünde sarı bir mandal var (Eğilirseniz görürsünüz.)Onu sağa ya da sola çeviriyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***radyo***

Direksiyonun alt tarafındaki kırmızı kolu yukarı doğru çekin."Tık" diye bir ses duyarsınınız. Daha sonra kaputun önünde sarı bir mandal var (Eğilirseniz görürsünüz.)Onu sağa ya da sola çeviriyorsunuz.

eyv saolasın. bir sorum daha olucak. lastiklerin havasını kaçta tutuyoruz 28 29 30?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdd -- 17 Eylül 2007; 19:01:41 >

• 1- Daha önce arabaya merak sarmadım ayrıca imkanımızda pek yoktu.Bu ilk arabamız onun için araba sürmeyi yeni öğreniyorum.
    2-Bir okulda idareci olduğum için pek vaktim olmuyor.Onun için arabayı babam servise götürdü.
    3-Yüzde sekseni için geçerli olabilir ama benim için değil

bir eğitimci daha ford ka sahıbı demek kı..

Bir de hız göstergesinin üstündeki üç büyük ışıklı göstergenin anlamını merak ediyorum.
    ( Üstünde hiç bir işaret yok. )
    Şimdiden teşekkürler...

ona da bakacagım bılahare bılıosam yazarım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdd

selam.
    a3üm vardı kaza yaptım yaklaşık 2 ay önce, peder bidaha araba almıcam sana falan şekli yaptı zar zor ford ka aldırdım öğrenci arabası ayagına, onuda süpriz olarak aldı getirdi bak kapının önünde yeni araban hayrını gör dedi .2 gün oldu alalı 98 model. okulum bitene kadar yani en az 3 sene arabayı değiştiremiceğim gibi. aslında hoş güzel araba sevdim şimdiden.

fan klup olursa bende katılmak isterim. kadıköyde oturuyorum.

arabaya mp3 çalar taktırıcam tanıdık ucuz yapan bir yer biliyormusunuz?fiyat aralıgı nedir mp3 çalarlarda?

ben dogubank tan 45 ytl ye cakmaga takılan kendınden 1 gb hafızalı mp3 player daha dogrusu transmıster aldım ve cok memnunum..tavsıye edılır..

• quote:

Orjinalden alıntı: aldas

selam,
    arabayla ilgili forumda bayanların da olması sevindirici .bizimde bir ford ka aracımız var.ikinci araba olarak eşime aldım.hayatta araba kullanmasını öğrenemez diyodum(duymasın) ama ford ka ile çok kolay öğrendi.gerçekten kullanımı çok zevkli.98 model 48.000km bordo renk.
    ancak sanki bana biraz fazla yakıyo gibi geliyo.bir depo fulliyorum 100TL ye doluyo ve 420 km gidiyo.çok değilmi ?benim benzinli pasatım ondan az yakıyo.
    yakında komple bakıma vereceğim yakıt ile ilgili yaptırmam gereken özel birşey varmı?
    saygılar,

20 ytl lık benzınle 100 km gıdıo..tas catlasın o da ekmekle deponun dıbını sıyırmaca 110 km
    bu durumda 100 ytl ıle en az 500 gıtmesı lazım
    benımkınde bı ara bujı sorunu vardı bı de bobın..
    bıjı ucuz da bobın 200 ytl cıvarında
    atesleme sonucu yanma olmadıgı zaman benzınden harcama yapmasına ragmen motorun devrı yukselmıyor performansı dusuk oluyor
    bunlara fılan baktırabılırsınız
    ben de cok bılmıyorum ya sanayıde ogrendıklerım:)

• eyv saolasın. bir sorum daha olucak. lastiklerin havasını kaçta tutuyoruz 28 29 30?

Serviste ön tekerler için 28 , arka tekerler için 30 demişler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.