Bu motor 4 silindirli, 3 olduğunu nereden çıkardınız? |
Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 bg hak. (2. sayfa)
-
-
3 silindir hocam, patlayan/çatlayan versiyon 4 silindir idi -
elinize sağlık güzel bilgilendirme olmuş. her şeye okeyim de abi 1.5 3 silindir araçta camı açınca nasıl v12 araç hissiyatı veriyor sesi ya ya hiç v12 araç sesi duymadınız ya da hep dizel araç kullandınız ilk defa benzinli araç kullanıyorsunuz o yüzden o devir hissiyatı falan çok güzel geliyor. hani v6 deseniz falan tamam diyecektim ama v12 deyince yazmadan edemedim
-
Merhaba. Bu motorlarda triger zincir mi kayış mı acaba?
-
Araba horulduyor ışıklarda gaza yüklenmediğim halde sanki egzozluymuş gibi kükrüyor araba o anlamda demek istemiştim hocam ondan dolayı.
-
zincir hocam.
-
Teşekkür ediyorum
-
turbo hocam
bu arada yapay ses de olabilir, fordlarda var mı gerçi bilmiyorum ama yeni araçlarda malum emisyon mevzularından ötürü bu ses konusunu küçük bir twitter hoparlör ile çözüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 1 Kasım 2024; 11:21:3 > -
evet turbodan dolayı yapıyor goproyu kurmuştum geçenlerde orda çözdüm meseleyi. Yapay ses olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle hoparlörlük bir ses değil bu
-
Merhabala, bende araç arayışındayım. 2004 clio 2'den çağ açıp çağ kapatacağız . Listemde Ford Kuga ST-Line Black Package ve Hyundai Tucson Elite Plus yer alıyor. Aracı önerir misiniz hocam? Şikayetleriniz var mı? Motor ve konforu nasıl ayrıca yakıt tüketimi hakkındada ufak bi değer belirtirseniz çok sevinirim.
-
Merhaba bende 2 aylık araştırma sonunda st-line black package yerine, st-line + teknoloji ve konfor paketli ( 4 koltuk ısıtma, ön cam ısıtma, direksiyon ısıtma vb.) kuga aldım. 2 hafta oldu çok deneyimleyemedim.
st-line black package da konfor paketi yok. st-line a göre artısı agr onaylı koltuk, baldır destekleri ve yolcu koltugu da elektrikli geliyor. Birde 20 inch siyah jant ve siyah detaylar.
şu ana akdar çok memnunum. karma tüketimde yakıt tüketimi 10 litreleri buluyor ama bu tüketime değer vir sürüş zevki var. dolu ve heybetli bir araç. konfor bakımından stline paketler biraz zayıf kalabilir ama golfden bu araca geçince çok da yadırgamadım. black package 20 inch jantla daha konforsuz olacaktır. ses yalıtımı oldukça iyi. motor sesi dizelden sonra çok güzel geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan1016 -- 25 Kasım 2024; 0:38:7 > -
2023 model 1.5 ecoboost almayı düşünüyorum ama araç hakkında bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlardan.
1. Bazı yerlerde bu motorun kronik ciddi problemleri olduğunu okudum. Bu sorunlar 2023 modelde hala devam ediyor mu?
2. Titanium mu st line mı almalıyım. Hangi özellikler farklı. Bang olofsen ses sistemi benim için olmazsa olmaz bir özellik bu arada
3. Başka bilmem gereken dikkat etmem gereken bir husus var mıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X