Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.980
Cevap
105
Favori
717.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar aracım 2015 Kuga 20 bin km de, sanzima yağı noktasında ne düşünüyorsunuz,senesi dolduğu için değiştirmeli mi ben kararsız kaldım senede ortalama 12-14 bin km kullanırım,aracı alalı 1 sene oldu pandemi girince fazla binmemis olduk bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

motor yağınızı kilometresi dolmasa bile her yıl değiştirmelisiniz. aracınız dizel ise servis 45 bin kilometrede şanzıman yağınızı da değiştirmenizi öneriyor.

• Otomobilist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

rica ederim. kazasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: UMUT_79

Merhaba arkadaşlar, K&N 57S-4000 performans hava emiş kiti almayı düşünen varsa lütfen ilandan bana ulaşın:
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-sifir-kutusunda-k-n-57s-4000-performans-kit-889244509/detay

Herkese sağlıklı bir yıl dilerim

Bir diğer boşa çıkan parça da 2019 kış aylarında sadece 3 ay süreyle kullanılan kış lastikleri, Aralık 2017 yılı üretimi, diş derinliği tüm lastiklerde 7,5mm., sıfırdan farksız.

Sıfır Ayarında Kış Lastikleri "Petlas W671 Suv Reinf" 235/50 r18İlan No: 894939555

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-sifir-ayarinda-kis-lastikleri-petlas-w671-suv-reinf-235-50-r18-894939555/detay

• Arkadaşlar alakasız olabilir şimdiden özür dilerim. Aracım 2013 Kuga 1.6 Ecoboost AWD Benzin.

Motor yağı konusunda bilgisi olan var mı? bazı ustalar 5w30 bazıları 5w20 öneriyor.

Bir de liqui Moly marka 5w20 motor yağı ecoboost lar için çok iyi diye yorumlar okudum.

Tavisyeleriniz olur mu?

• Bir de periyodik bakım için hangi marka filtre seti kullanıyorsunuz?

• +++++

• quote:

Orijinalden alıntı: chacha86

Arkadaşlar alakasız olabilir şimdiden özür dilerim. Aracım 2013 Kuga 1.6 Ecoboost AWD Benzin.

Motor yağı konusunda bilgisi olan var mı? bazı ustalar 5w30 bazıları 5w20 öneriyor.

Bir de liqui Moly marka 5w20 motor yağı ecoboost lar için çok iyi diye yorumlar okudum.

Tavisyeleriniz olur mu?

Arkadaşlaaaar önerisi olan yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chacha86

Arkadaşlar alakasız olabilir şimdiden özür dilerim. Aracım 2013 Kuga 1.6 Ecoboost AWD Benzin.

Tavisyeleriniz olur mu?

Kimse bakmıyor mu foruma arkadaşlar. Nerdesiniz?

• chacha86 C kullanıcısına yanıt

Merhaba. liqui moly marka olarak çok iyi. dizel motorlu arabamda kullanıyorum. 1,5 benzinli Kuga'da 5-30 Ford yağı (FoMoCo) kullanıyorum. Parçaları da Ford Oto Cem'den alıyorum. Kargo ile her yere gönderiyor (Mehmet Samur: 05358684545 - 02124252059)

• Teşekkurler ilgilendiğiniz için. Söylediginiz kişiyle iletisime geceyim 👍

• chacha86 C kullanıcısına yanıt

Facebook'daki grubumuz çok daha aktif. İsterseniz Siz de katılın:

www.facebook.com/groups/fordkugaturkey

• Merhabalar 2014 kuga için tesla ekranlardan nereden bulabiliriz

• msymsy M kullanıcısına yanıt

yaptıran bir kaç kişi var ama onlar AliExpress'den aldılar diye biliyorum

• Selamın aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim, sizlerin bilgisine ihtiyacım var. kuga alma arifesindeyim ama titanyum ile selective arasında kararsızım. Anladığım kadarıyla aralarında park asistanı, anahtarsız giriş ve elektrikli bagaj haricinde bir fark yok eğer varsa bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi. Alacağım araçlar 70 80 binli kilometrelerde, bu km lerde ve daha ileride karşılaşabileceğim problemler nelerdir, alırken dikkat edilmesi gereken yerler var mı? Titanium ile selective arasında en az 30 bin lira fark var o farkı vermeye değer mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Sailor17 S kullanıcısına yanıt

Foruma ve Kuga grubuna hoşgeldin. Öncelikli olarak aracının model yılı, motor hacmi ve yakıt türünü belirtirsen daha ayrıntılı cevap alabilirsin. Çünkü Ford model yıllarına göre donanım değişikliği yapıyor. Ayrıca yazdıklarına hemen cevap almak istersen Facebook'daki grubumuza katılmanı tavsiye ederim:

Facebook Grubumuza katılmak için "tık"la

• Cevabınız için teşekkür ederim. Almayı düşündüğüm araç 1.5 ecoboost 2014 - 2015 model titanium veya selectice almayı düşünüyorum ama baktığım her aracın özellikleri farklı o yüzden biraz kafam karıştı. Kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Face kullanmıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Sailor17 S kullanıcısına yanıt

2014 model 1,5 ecoboost yok diye biliyorum. 2013 ve 2014 yıllarında 1,6 ecoboost motor vardı. Bu arada 1,5 litrelik ecoboost motorlu araçlar düz vitesli olanları 150 HP, otomatik olanları 182 Hp'dir bilginiz olsun. Sorunuza gelecek olursak Selective standart olarak en üst modeldir. Ancak teknoloji veya spor gibi paket ilavesi yada cam tavan gibi opsiyonlarla zenginleştirilebilirler. Full+Full denilecek araç; Açılır cam tavanlı, teknoloji paketli Selective donanımlı Kuga'dır. Bu araçta led gündüz farları, xenon farlar, led stop lambaları, şerit takip, otomatik park, yorgunluk tespiti, elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlar bulunur.

Kuga'larda kronik mekanik sorun henüz yok. :)

Yakıtı kafanıza takmazsanız uzun yıllar sorunsuz binilecek araçlar. Yakıt İstanbul trafiğinde 100 km mesafede 11 litredir. 1700 kg ağırlığında tam otomatik şanzımanlı ve dört çeker bir araç için Bence makuldür. Fazla kilometre yapmak isteyen Kuga kullanıcıları LPG takarak yakıt tüketimlerini %40 düşürdüklerini ifade etmişlerdir (ben kullanmadığımdan bilmiyorum)

Umarım yardımcı olmuşumdur. Aracınız şimdiden hayırlı olsun

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim benim için çok faydalı oldu. Yakıt konusu benim için önemli değil, ben 80 bin km ye kadar araç düşünüyorum uzun yıllarda kullanacağım nasip olursa. Fiyat konusunda anlaşabilirsem gönlümden geçen selective. Tekrardan çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.