şimdi arkadaşlar böyle bir mdel de var mı diye garipseyenler olabilir... ama durum şu... bir arkadaşımı onun başka bir arkadaşı arabasıyla bizim bulunduğumuz yerden almıştı bir süre önce... geceydi bana sanki marea gibi geldi... geçende o arkadaşın arabası marea di mi dediğimde cevabı "hayır ford" oldu... dedim ynılmış olmayasın bana marea gibi geldi, fordun hangi modeli diye sorduğumda "ford liberty" dedi... dedim yaw o araba marea işte... dedi hayır ford kendim de gördüm sahibi de söyledi... uzaktan gördüğüm bir arabayı sahibinden iyi tanıma iddiasında olmak biraz zor ama ben ford liberty diye bişey duymadım... duyan varsa bu forumda cvp yaarsa çok sevinirim yada durumla ilgili yorumu olan varsa yazsın valla kafaya taktım bi kere... arabanın sahibine ulaşma imknım olsa ona gitcem ama dediğim arkadaşla bu konuyu daha da uzatmak istemiyorum çünkü tartışıyoruz sonra... ama burdan bi yorum alırsm rahata ererim
aynı arabadan benim kuzende var 2004 model fiat marea liberty , yani kafaya takılcak pek bişey yok :)