yaa arkadaşalar hani şu stad görüntülerinin falanda olduğu bir reklam var yaa ordaki müziği bilen var mı? O müzik aynı zamanda irreversibleinda tanıtımlarında vardı! Beethoven olabilirmi senfoni nosunu bilen var mı?
yaw ilginize hayran kaldım 3 kişi okumuş sadece yaw! ayıptır yaw! :(
Beethoven (S7 92) - Allegroto
sorunLa aLakasız ama orda bi stad war biLmemkaçbin72 kiŞiLiş:) hadi bin kısmı neyse de 72 nooLyor?? konuyu saptırdık ama yazasım geLdi kades kızMa:)
Xander baba arıyom henüz sonuç çıkmadı kazaadan falan bide bu yanındaki 92 noluyor yaw? MemoSoz ne kızcam yaaa :))) dikkat de etmemiştim! komikmiş sahiden de!
Xander baba arıyom henüz sonuç çıkmadı kazaadan falan bide bu yanındaki 92 noluyor yaw? MemoSoz ne kızcam yaaa :))) dikkat de etmemiştim! komikmiş sahiden de!
walla ben fazla anlamam klasik müzikten ama arşivimdeki beethoven'lara baktım aradığın parça kesinlikle bu ve ismide böyleydi mp3'ün, allegroto diye aratırsan bulman şansın daha yüksek hadi kolay gelsin
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by xander</i> <br />walla ben fazla anlamam klasik müzikten ama arşivimdeki beethoven'lara baktım aradığın parça kesinlikle bu ve ismide böyleydi mp3'ün, allegroto diye aratırsan bulman şansın daha yüksek hadi kolay gelsin <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> baba sağol! mission accomplished! [^][^][^][^][^][^]
reca ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme