Şimdi Ara

Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
5
Favori
36.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaslar yeni 1998 model aldim.bana motor ici elektrik aksami gerekli nasil bulabilirim.vede sol şoförkoltuğuunun yaninda 1 2 3 yaxan birsey var bunu bile varsa cvp verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 4 vitese gecerken zorlaniyor.ustanin numarasi verirseniz sevinirim. kusadasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1997 ford ghia 2.3 var bende şuan. Araç yatıyo motoru temiz yapılmış ama ıvır zıvır şeyleri çıktı bıktım artık uğraşmaktan. Çok uyguna satıcam ilgilenenler varsa konuşalım.
    05326504551
  • SELAM,

1998 MODEL 2,3 GHIA 16 WALF FORD SCORPIO MARKA ARACIMI HURDA OLARAK SATIYORUM. ARACIM FULL+FULL OTOMATİK TÜM ÖZELLİKLERİ ÇALIŞIYOR. YALNIZCA TRAFİKTEN ÇEKİLMİŞ OLUP HURDA OLARAK SATILMAKTADIR. ÜZERİNDEN 1 VİDA DAHİ SÖKÜLMEMİŞ VE ÇALIŞIR, YÜRÜR DURUMDA YALNIZ ARACIM ÖN VE ARKA TAMPONU KIRIKTIR. MOTOR EMME MANİFOLTU CONTASINDAN SU KAÇAĞI VARDIR. TAMAMINI SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR 0532 512 79 95 NUMARASINDAN BANA ULAŞABİLİR. FİYAT 3200 TL DİR. PARÇA PARÇA SATILMAMAKTADIR. İLGİLENENLERE DUYRULUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575734 -- 10 Mayıs 2015; 16:26:46 >
  • koray355 K kullanıcısına yanıt
    bendede 98scorpio var termostad kütügünde catlak benim kindede vardı ama hallettik hiç boşuna emme manifoldu almayın emme manifoldunu söküp su hattını kesip ayırın ve metalden yaptırın 200 tl civarında bir maliyeti oluyor ama ömürlük dahada catlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetismail -- 1 Mayıs 2015; 7:41:50 >
  • 98 2.3 scorpio da yaşadığım sıkıntılar bulduğumuz çözümler
    1: termostad kütüğü çatlakmış emme manifoldunu söktük su hattını kesip ayırdık ve lazerde su tarafının yüzeye basan yerinin aynısını 10mm lik metalden kestirdik 2adet dirsekten S olacak şekilde birbirine gaz altıyla kaynattırıp fan ve hararet birde kalalüfer su cıkışını kesilen pacadan yeni parçaya aktardık ve taktık sorun çözüldü
    2: airbag lambası sürekli yanıp sönüyordu : direksiyon u çıkarıp altındaki airbag makarasını değiştirin veya kablosunu değiştirince sorun çözüldü
    3: abs lambası yanıyor: ama sudan geçince sönüyordu bil . bağladık sol ön tekerden olduğunu anladık ve hattı takip edince tekerleği söküp tam karşıda abs hattı üzerinde bir fiş var o küflenmiş temizledik sorun çözüldü
  • tolga daglar T kullanıcısına yanıt
    Dostum bende de 1997 model var.motor tesisatı kovulmuştu İstanbul da komple tesisatı buldum ancak dehşet paralar istediler.ayrıca tesisatında yapacak oto elektrikçi Uçuk rakamlar istedi.arkadaşım var iyi bir elektrikçi Araba da motor kısmındaki bütün kabloları yeniledi.yalnız yaptığı tesisat evliyadiyelik oldu.bize maliyeti yaklaşık komple tesisat 3500 liraya mal oldu.motor Bölümü'nde bulunan yaklaşık 200 tane kablo yenilendi.

Eğer yardımcı olacaksa İstanbul da mail adresi hedemarine@gmail.com
    İstanbul da yalnız ve tesisat komple 20 gün-25 gün Sürüyor

Saygılar
     Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nosidonena N kullanıcısına yanıt
    Iyi Akşamlar

Ne gibi problemleri var.aracınıza ne istiyorsunuz

Hedemarine@gmail.com. Mail atarsanız sevirim

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetismail

98 2.3 scorpio da yaşadığım sıkıntılar bulduğumuz çözümler
    1: termostad kütüğü çatlakmış emme manifoldunu söktük su hattını kesip ayırdık ve lazerde su tarafının yüzeye basan yerinin aynısını 10mm lik metalden kestirdik 2adet dirsekten S olacak şekilde birbirine gaz altıyla kaynattırıp fan ve hararet birde kalalüfer su cıkışını kesilen pacadan yeni parçaya aktardık ve taktık sorun çözüldü
    2: airbag lambası sürekli yanıp sönüyordu : direksiyon u çıkarıp altındaki airbag makarasını değiştirin veya kablosunu değiştirince sorun çözüldü
    3: abs lambası yanıyor: ama sudan geçince sönüyordu bil . bağladık sol ön tekerden olduğunu anladık ve hattı takip edince tekerleği söküp tam karşıda abs hattı üzerinde bir fiş var o küflenmiş temizledik sorun çözüldü

bende de 97 model 2.3 otomatik var.sizinle aynı sorunu yaşıyorum.emme manifoltunda çatlak oluştu,parça bulamıyorum.siz nerde yaptırdınız acaba aracı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Arkadaşlar merhaba,97 model 2.3 otomatik Ghia modeli aracım var. Emme manifoltunda çatlak oluştuğu için aracıma binemiyorum.Aracım 130 bin km.de henüz.Bodrum da otruyorum,buralarda parça ya da usta bulma şansım var mı ? Yoksa önerebileceğiniz çıkma parça satan,kargoyla yollayabilecek yerler var mı ?
    şimdiden teşekkürler.
  • ahmettilkal bey termostad yuva olayını dert etmeyin bi tane tornacı bulursanız derdinizi cözer yapacagı işde o kadar çok karmasık deyil bana ulasın 5435564129 ama ustanız biraz sabırlı olsun 2vida sıkıp parayı cebime atayım ugrasmayım diyen usta olmasın su hattı manifoldla birlikte oluyor çıkması 600 tl yenisi 800 tl civarında bilginiz olsun
  • bu resimlerde kesim yerleri var
     Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor)

• güncelleyelim 2.0 96 ve üzeri scorpio satanlar ulaşsın..
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende sizler gibi ford scorpio kullanıcısıyım. Aracım 98 model 2.3 ghia. Yaklaşık 1 yıldır kullanmakta olduğum araca sıfırdan motor yaptırdım ve büyük bir keyifle binmekteyim. Neredeyse hiçbir parçasını bulmakta büyük bir sorunla karşılaşmadım. İzmirde motor için usta arayan arkadaş olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Aracınızın markası modeli ne olursa olsun gerekli özeni göstermez ve bakımlarını düzgün bir şekilde yapmazsanız sorun yaratmaması ve yolda kalmamanız mucize olur.
    Saygılar. . .
     Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor) Ford Scorpio Kulubü (ford scorpio sahipleri bekleniyor)

• Merhaba Arkadaşlar
    97 Ford scorpio 2,3 ghia kullanıcısıyım. ismim gözüksün istedim . Böyle özellikte araç kullanmak çok zevkli piyasada tutulmaması fazla sorun değil gören kişiler durdurup soruyor. bu fordun hangi modeli diye..
  • 1998 Model Ford Scorpio 2.3 Çıkma motor arıyorum...
    Tel: 5510259394
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.