Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
11
Favori
308.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • transit bölümünüz hayırlı olsun renault master klubümüze de bekleriz
    http://forum.donanimhaber.com/m_37639936/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Ne demek her zaman. :)
  • abi bişi sorucam şöle şekilli bi jant takmayı neden düşünmedin?
  • Orjinal ve kaliteli dursun istedim. Bu tür araçlarda jant olarak fazla seçenek yok biliyorsun. Olanlarda hoşuma giden pek olmadı..

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

Yakın zamanda yağan karda kullandığım paletler;

• aslında sınırsız seçenek var ben aracıma 1850 kiloya adar yük atıyorum bu halde bile çok harika bi jant takıcam yük endeksli olduktan sonra hiçbi sorun kalmaz ortada
  • Bir kaç tane baktık hoşumuza giden olmadı. Araç sade olduğu için bu jantlar iyi oturdu..
  • tabi bu şler zevk işi senin bilceğin iş ab gene de güzel yapmışsın aracı
  • Senin araç kaç km.de?
  • 118 000 'de ayrıca şu adresi incelemeni tavsiye ederim abihttp://www.bystuning.com/x_bys-ford-transit-sis-fari-seti-beyaz_3838.php?k_id=5&kn=5 sislere mercek takılamıyo die okumuştum bi yazındada ben bunu buldum
  • Bu sisleri biliyorum. Çok iyi bişey değiller. Sislere mercek takılıyor derken, bizim sisleri kastettim. Camları desenli olduğu için ekstra maliyet artması açısından mercek takmak hiçde akıl işi değil. Şu an porj. sis farların içinde çakar var. (beyaz) Pek kullanmasamda duruyor. Sislerin içi su aldı epeydir. Yenisi 40 lira. Kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. (orjinalleri ile)
  • hıım pek abi senin bilceğin iş bence taksan hoş olur
  • Bi ara istedim fakat baktım takınca 1 seneye kalmaz eskiyecek bu yüzden vazgeçtim. Sen takmayı düşünüyorsan al takda bizde görelim nasıl duruyor. Bakarsın hoşumuza gider bizde takarız..

Adam sisi ne hale getirmiş. Sislikten çıkmış.

http://www.sahibinden.com/connect_ve_transit_e_uygun_modifikasyona_ugramis_sis_fari-16WQQaXQQ13859748WQQpXQQdisplayitem

• abi benim tampon orjinal deil ve benim sislerim zaten mercekli ve xenon takılı gayettte memnunum hiç bi sıkıntı çekmedim şimdiye kadar pırıl pırıl duruyo walla
  • Mercekli sislerin bi fotosunu koyabilirmisin?
  • 2007 Ford Transit 120 / 350 kullanıcısı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@

2007 Ford Transit 120 / 350 kullanıcısı....

Hoşgeldiniz Z@NZ@R@..

Aracınız ile ilgili bilgi ve paylaşımlarınızı bekleriz. Aracınız pickup-panelvan yada minibüs. Hangi kasaya sahipsiniz?
  • koydm abi

• Orjinal tampon duruyorda üzerine giydirmemi yaptınız? Sileceklerden tam anlamıyla memnunmusun?
  • ewt abi aynen öle silgeçlerden memnunum yaklaşık6 ay önce değiştirdim hiçbi sorun yok kaymak gib kayıyo iz bırakmıyo tavsiye ederim
  • Markası ne? Kaça almıştın?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.