Şimdi Ara

FOREX CFT-626B Transmitter hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FOREX CFT-626B dün aldım bilgisayara usb den bağlayarak müzk klasörlerini kopyalamaya başladım fakat çok yavaş kopyalama yapıyor bu tür ürünü kullanan arkadaşlar sizde durum nedir. 500-600 mb. bir klasörü 15-20 dakikada kopyalayabildim

ürünün sesi gayet güzel çıkıyor.
    aşağıda linkini verdiğim ürün inceleyebilirsiniz

quote:

* * * YENİ ÖZELLİK * * *
    Forex farkıyla yeni özellik olan Klasör Seçme (Folder Support) Desteği ile istediğiniz sanatçıların parçalarına klasör oluşturabilecek ve tek tek şarkı aramaya, rastgele şarkı dinlemeye son vereceksiniz. Klasörleri kumandadan değiştirebilecek ve seçtiğiniz sanatçının parçalarını dinleyebileceksiniz.
    Özellikler :
    Full Kanal Kablosuz FM verici ( 87.5MHz - 108MHz Aralığı )
    2 GB Dahili Samsung hafıza
    CD kalitesinde şarkı dinleyebilme
    USB Bellek + Dahili Hafıza + SD/MMC Kart Okuyabilme
    MP3 / WMA Şarkılarını USB Bellekten okuyabilme
    Harici müzik çalarlar (MP3 Player / Ipod, / CD Player / DVD Çalar / Walkman) ile kullanabilme
    Şarkılarınızı, müziklerinizi FM bandı aracılığıyla aracınızın radyosundan dinleme
    Kumandadan açılıp kapanabilme özelliği
    Çok fonksiyonlu Yeni Numerik Uzaktan Kumanda ile Klasör ve şarkı seçebilme ve direk frekans ayarlayabilme özelliği
    Kumandadan veya cihazdan Önceki Parça-Sonraki Parça-Önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme Fonksiyonlarını ayarlayabilme
    Kontak kapatılıp açıldığında en son ayarlanan frekansta, en son dinlenen şarkıya kaldığı yerden devam edebilme
    Işıklandırılmış, çalan şarkının adını gösteren 2 satır LCD ekran
    Çalan parçada geçen ve kalan süreyi gösterebilme
    Bellekte kaç mp3 var kaçıncı mp3 dinleniyor gösterebilme
    Seçilen FM frekansını gösterebilme
    Oynar başlık (Hareketli gövde)
    USB den şarj olan cihazları araçta şarj edebilme olanağı
    Seçilen FM Kanalı ile tam uyumluluk
    8 farklı ekolayzır modu
    3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme
    Stereo sound ses sistemi, Bass ayarlama özelliği
    Audio kablo üzerinden harici ses girişi
    USB 2.0 hızında bilgisayara bağlantı ile hızlı veri transferi
    3,5 mm stereo Jack girişi
    Araç çakmaklık girişinden direk bağlantı (Harici adaptöre gerek yok)
    Çalışma Voltajı: 12 V
    Numerik uzaktan kumanda (1- 9 rakamlı ve parça seçimli)
    MP3 / WMA dosyalarını okuyabilme
    Forex farkıyla yeni özellik olan Klasör Seçme (Folder Support) Desteği ile istediğiniz sanatçıların parçalarına klasör oluşturabilecek ve tek tek şarkı aramaya, rastgele şarkı dinlemeye son vereceksiniz. Klasörleri kumandadan değiştirebilecek ve seçtiğiniz sanatçının parçalarını dinleyebileceksiniz.
    Paket İçeriği :
    Yeni Fm Transmitter Cihazı
    Full Fonsiyonlu Uzaktan kumanda
    PC- USB Bağlantı Kablosu
    Line-In Harici Bağlantı Kablosu
    Yedek Sigorta
    Kullanma kılavuzu
    Garanti belgesi
    Kullanım şekli :
    Forex Transmitterı’ınızı aracınızın çakmak girişine takınız.
    87,5 - 108,0 aralığındaki FM Frekanslarının tamamından dilediğiniz bir frekansı seçiniz.
    Aracınızın radyosundan da FM Transmitter seçtiğiniz frekansı ayarlayınız.
    FM Transmitterdaki Play tuşuna basınız.
    Muzik/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile.
    FM Transmitter ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür.

http://www.hepsiburada.com/forex-cft-626b-yeni-klasor-secmeli-2gb-samsung-dahili-hafizausb-belleksdmmc-kart-girisli-/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otforcft626b#

• ben de aldım bu üründen.hepsiburada dan aldım.ancak benim ürünün klasör seçme özelliği çalışmıyor.
    hepsiburadaya gönderdim. yenisi ile değiştirdiler ancak bunun da klasör seçme özelliği çalışmıyor arkadaşlar dikkat edin bu cihazlarda üçkağıt yapıyorlar.dış kutuda 626b yazıyor ancak içinde 626a var galiba.
    yani eski modelinin içini kullanmışlar galiba.klasör seçme özelliği falan yokkk.
  • klasör seçme özelliğini yapamayan arkadaşlar için software var yüklüyorsun cihazın klasör seçmeli oluyor. Teknik servisten talep edebilirsiniz. Yada ücretsiz update yapabilirsiniz.
  • hocam teknik servisle irtibata geçtim ancak kendilerinde böyle bir yazılım olmadığını ilettiler.sizde varmı bu yazılım? bana göndermeniz mümkün mü?
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _U_U_R_

klasör seçme özelliğini yapamayan arkadaşlar için software var yüklüyorsun cihazın klasör seçmeli oluyor. Teknik servisten talep edebilirsiniz. Yada ücretsiz update yapabilirsiniz.

hocam yazılımı r.apide yükleyip linkini burada versen de herkes faydalansa...
  • arkadaşlar bu cihazdan hepsiburada.com dan aldım cft 626b serisi cihazda klasör seçme özelliği çalışmadı forex.com.tr yi aradım formatsal hata dediler herpsiburada.com a geri gönderdim onarımı veya klasör seçme özelliği çalışması diye bana geriye sıfır cft 626 b gönderdiler oda çalışmadı bende ürünü sorunsuz şekilde geri iade ettim..
  • hepsiburada benden de geri iade etmemi istedi ama ben uğraşmak istemedigimden iade etmedim.klasör secme özelliği olmadan kullanıyorum.müzik çalıyormu çalıyor o zaman devam dedim yani.
    bu ürünün tanıtımında klasör seçme özelligi yazmayın diye hepsiburadaya da mail attım.ne kadar dikkate aldılar bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: detay06

hepsiburada benden de geri iade etmemi istedi ama ben uğraşmak istemedigimden iade etmedim.klasör secme özelliği olmadan kullanıyorum.müzik çalıyormu çalıyor o zaman devam dedim yani.
    bu ürünün tanıtımında klasör seçme özelligi yazmayın diye hepsiburadaya da mail attım.ne kadar dikkate aldılar bilmiyorum.

hala yazıyor klasör seçmeli diye......
  • FOREX CFT-626B klasör seçme özellikli diye aldım fakat hala klasör seçmeyi başaraabilmiş değilim.Hepsi burada yorumlarında yazanlar var ama nasıl olduğunu söyleyen yok.Var mı bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş.
  • hortlayacak konu ama
    # CFT-626 B (2 GB) FM Transmitter Klasör Seçme Özelliğinin kullanılabilmesi için ;
    # Ürün çalıştıktan sonra kumanda üzerinde bulunan “play & pause” tuşuna basınız.
    # Ürün bekleme (pause) moduna geçtikten sonra “EQ (Equalizer)” tuşuna basınız.
    # Bu işlem sonrası kumanda üzerinde bulunan ileri (next) ve geri (prev) tuşları ile istemiş olduğunuz klasörü seçebilirsiniz.
    Önemli not:
    # Klasör Seçme özelliğinde “EQ” tuşu seçmek ve onaylamak için kullanılır.
    # ileri (next)” ve “geri (prev)” tuşları ise seçenekler arasında gezmek için kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manovar

hortlayacak konu ama
    # CFT-626 B (2 GB) FM Transmitter Klasör Seçme Özelliğinin kullanılabilmesi için ;
    # Ürün çalıştıktan sonra kumanda üzerinde bulunan “play & pause” tuşuna basınız.
    # Ürün bekleme (pause) moduna geçtikten sonra “EQ (Equalizer)” tuşuna basınız.
    # Bu işlem sonrası kumanda üzerinde bulunan ileri (next) ve geri (prev) tuşları ile istemiş olduğunuz klasörü seçebilirsiniz.
    Önemli not:
    # Klasör Seçme özelliğinde “EQ” tuşu seçmek ve onaylamak için kullanılır.
    # ileri (next)” ve “geri (prev)” tuşları ise seçenekler arasında gezmek için kullanılır.

herkes zahmet edip te forex.com.tr sitesine girseydi eğer klasör seçimi nasıl yapılır öğrenirdi ve bunun yerine foruma yazmak zorunda kalmazdı. ayrıca satın aldığım kutunun içerisindeki kullanma klavuzunda klasör seçme özelliğinin nasıl olacağı aynen yukarıdaki gibi.

bu arada forex cft 626 B için şu anda hepsiburada.com da kampanya var almak isterseniz 20 ürün kalmış.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=otforcft626b&categoryId=258076#tablnk

forex cft 626 b ile ilgili forex.com.tr sitesindeki açıklama için tıklayın
    http://www.forex.com.tr/FOREX-CFT-626-B-2GBYENI-KLASOR-SECMELI-SAMSUNG-DAHILI-HAFIZALI-USB-BELLEK-SDMMC-KART-GIRISLI-FM-TRANSMITTER,PR-13399.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 28 Nisan 2010; 11:05:00 >

• Arkadaşlar forex cft-626 model transmitterime format attım artık çalışmıyor :(
    Çözümü olan varmı update dosyası gibi...
  • Çözüm tarafımca üretildi:) artık çalışıyor.
    önce NTFS olarak formatladığım için çalışmıyormuş transmitter, FAT olarak formatlayınca düzeldi.
    İkinci konuda SD kartı görmüyordu onuda fat olarak formatlamak gerekiyor ama FAT yaparsanız 2GB sd karta en fazla 1GB müzik yüklenebiliyor; Bunun için FAT32 olarak formatlama lazım ha birde transmittere takılı olarak formatlayın sd kartınızı yoksa yine görmüyor... İki saatlik denemeler sonucu ulaşılan sonuç budur siz boşa uğraşmayın. :)

Heee birde eğer transmitteriniz benimki gibi 1GB hafızaya sahipse onu 2GB'a yükseltebilirsiniz Sd kart ile. Zira 2GB sd kart + 1GB dahili hafıza toplamda 3GB olmuyor. Eğer cihazın hafızasına 1 tane bile mp3 yükleseniz yine cihaz sd kartı görmüyor. yani ya 1Gb olarak kullanacaksınız yada SD kart ile 2Gb olarak.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN BUNU BİÇİMLENDİRMEK İSTİYORUM AMA OLMUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • arkadaşlar bu tip cihazlar da hafıza kartına geçiş için direksiyon kumandasında s-r vs. diye bir düğme var . ilk önce pause yapın sonra direksiyon kumandasından bu tuşa basın hafıza kartına geçer.
  • yazmayı unutmuşum biçimlendirmwek için hp nin biçimlendirme programı var onunla fat32 biçimlendirin olmazsa cihazdan çıkarın kartı direk pc ye takın biçimlendirin, sonra tekrar cihaza takın burada j sürücüsü diye görür yine biçimlendirin sonra şarkıları atın takılan varsa yazsın.. ama cihaz hafıza kartını ancak bu şekilde görür yani ilk önce pc de görecek cihazda takılıyken ki arabada da görsün, saygılar
  • bişey daha yazıyım. yinide görmezse araçta takılıyken hafıza kartını çıkarıp takın, bekleyin görüyor.
  • Arkadaşlar ürünü az önce aldım ama ürünün yanında gelen USB kablosu yanlış galiba. 2835 kodlu aşağıdaki kablo geldi. Bu kabloyla bilgisayardan kopyalama yapamam çünkü ürünün üzerinde USB girişi var, kablonun bir ucunda ise küçük giriş var.

FOREX CFT-626B  Transmitter hakkında bir kaç soru
  • Arkadaşlar aynı modelden bugün aldım. İçinde bilgisayara bağlanacak usb kablosu çıkmadı. Normal kulaklık kablosu gibi bir şey çıktı. Bunun içine bilgisayardan nasıl şarkı atacaz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.