Şimdi Ara

Forgetten Temple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa geçenlerde 46-59 Forgetten Teplmeye girdim senim bildiğim Forgetten Templede yatınca para gitmez ama paramın yarısı gitti yanımda 150M para wardı 75M kaldı bunun bi açıklamasını bilen warmı

• koxp kurmus karsı ırktan biri seni kesmiş ayrıca np de kaybetmişindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 2 Mayıs 2007; 10:24:11 >
  • nasıl gıttıgını bılmemde karsı ırk dan biri kesemezzz
  • yok abi np gimedi sadece paranın yarısı gitti ve humanlardan dalanda olmadı olsa altta yazardı TSde kullanıodum ama anlamadım :S Orc Scoutlar geldi sonra ok sesini duydum yattım
  • Geçmiş olsun ama yinede fazla paran gitmemiş :D 75m bişi olmaz ama üzerinde bence para taşıma her ihtimale karşi :D
  • bundan sonra asla zaten bi kere dilim yandı bidaha olmaz
  • kosper lar tarafından öldürülmüş olmalısın claver görevinde de aynı şey oluyor.
  • walla görevde koxperlar wardı ama yani onlardan çok uzaktaydım onlar dalamazdı yani ama biyandan yaratıklarda dalamazdı TS wardı çünkü TS olmasına rağmen saldıran yaratık warmı? Benim bildiğim yok ama :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: MSeckin18

walla görevde koxperlar wardı ama yani onlardan çok uzaktaydım onlar dalamazdı yani ama biyandan yaratıklarda dalamazdı TS wardı çünkü TS olmasına rağmen saldıran yaratık warmı? Benim bildiğim yok ama :S

claver görevinde orcların orda koxper senin arkanda durur orca saldırırsa ve yatarsa orcta seni yatırırsa senin üzerindeki paranın yarısı partiye dagılır.
    sanada büyük ihtimal böyle birşey oldu.hem okcunun menzili geniştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 2 Mayıs 2007; 10:41:12 >
  • forgotten temple da ts kulanman bi işe yaramaz çünkü işlemiyor!!!ts işleseydi herkes ts basar tek tek keserdi bitin yaratıkları...

ama normal olarak forgotten temple da para falan gitmiyor...kimse birbirine atack weremez orada cunku..
    ama koxp warsa nolur bişe diyemicem..
  • yardımlarınız için sağolun arkadaşlar bundan sonra oraya giderken yanıma para almıcam :)
  • valla inanmazsın geçen bana da oldu ama tersi
    sanırım yanlışlıkla birini kestim 400m geldi.

tp de oluyor bazen dikkatli olun. kimden geldi
    anlayamdım yoksa parasının verirdim.
    ama siz siz olun oraya para ile girmeyin.
  • forgetten temple'a nereden gidiliyor?
  • sen şanslı mağdurlardanmışın
  • SENİN GENE AZ GİTMİŞ BEN DALGINLIKLA CZ YE 500M LE GİTTİM 250M GİTTİ
  • neeeee inanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.