Ben myko ya girmek istiyom ama şöyle bir hata gelio ''Username and Passaword combination do not exit , Try again ''
Yardım edermisiniz ??
Cwp verecek yokmu ???
maile kod gibi bişeyin gelmesi ne kdar zamn alıyo epeydir bekliyom gelmedi
beyler demindendim ama mail gelmedi acab sistem çokmu dolu???
ohh be değiştim şifreyi
###ARKADAŞLAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM###
Bu yöntemle çok kişinin canı yanacak! Daha önceden charini satanlar kolayca charini geri alabilecek. Başkasının ID sini bilip email şifresini tahmin edenler charları ele geçirebilecek LÜTFEN HERKES ÖNLEMİNİ ALSİN!
maiL ' ini active ettin mi ?
@ ### Emailine k2'den Mail Gelmeyenler###
Ya ID yi yanliş yazdiniz yada şuanda sunucular dolu kısa bir süre içinde gelir. Telaşa kapilmaya gerek yok.
mail aktive li bi dahamı deniyim
peki oyunda kullandıpımız ıd yimi yazcaz hesabın ıd sinimi??
bişi sorucam gizli soru istemioyrmu??istemiyorsa ne gzl cunku gizli sorumu unuttmuştum
quote:
Orjinalden alıntı: Nihlathak
yalnız bu yöntemle önceden satılan çarları almak mümkün o zmn?
+1 satan adam kendi mailine gelen kodla deiştirir yine şifreyi...
forgot password açıldı ama bi çok sorunu da beraberinde getiricek yine.. mail adresini de deiştirmek lazım bi şekilde.. ticketla falan belki o da...
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
bişi sorucam gizli soru istemioyrmu??istemiyorsa ne gzl cunku gizli sorumu unuttmuştum
istemiyor.
değiştirdim şifreyi
üst konu olmalı bu
quote:
Orjinalden alıntı: Aval@nChe
üst konu olmalı bu
bencede öyle. birçok kişiye faydasinin dokunduguna inaniyorum ki bana atilan özel mesajlardan belli. adminler görene kadar uplarsak daha fazla kişi faydalanir
up
açtılar ya birde siteye girebilsek???
Kardeş elinden öpücem hangi serverdasın?İtem yardımı yapabilrim.
Uzun zamandır açılmasını bekliyodum zaten hayırlı olsun herkese
quote:
Orjinalden alıntı: s3alking
###ARKADAŞLAR TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM###
Bu yöntemle çok kişinin canı yanacak! Daha önceden charini satanlar kolayca charini geri alabilecek. Başkasının ID sini bilip email şifresini tahmin edenler charları ele geçirebilecek LÜTFEN HERKES ÖNLEMİNİ ALSİN!
evet arkadasım sana tamanem katılıyorum bu seferde buradan hacklenecek millet keşke sadece şifre değiştirme aktif olsaydı