Şimdi Ara

Forma Bedeni Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
27.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forma bedenleri normalden bol mu yoksa dar mı? 1.80-1.82 civarındaki (zayıf) birine hangi beden gider?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Forma Bedeni Hakkında Kapsamlı Bir Kılavuz

Forma bedenlerini doğru seçmek, rahat ve şık bir görünüm elde etmen için çok önemlidir. İşte forma bedenleri hakkında bilmen gereken her şey:

Forma Bedeni Nasıl Seçilir?

Forma bedenleri tipik olarak göğüs ölçüne ve boyuna göre belirlenir. Bazı üreticiler ayrıca bel ve kol uzunluğu gibi ek ölçümler de alabilir. Doğru forma bedenini seçmek için aşağıdaki adımları uygulamalısın:

• Göğüs ölçünü en geniş kısmından al.
    • Boyunu omuzlarından yere kadar ölç.
    • Üreticinin beden tablosuna bak ve ölçümlerine en yakın bedeni seç.

Forma Bedenleri Nasıl Çeşitlenir?

Forma bedenleri, farklı vücut tiplerine uyacak şekilde boyutlandırılır. En yaygın forma bedenleri şunlardır:

• Küçük (S): Göğüs ölçüsü 91-97 cm, boy 168-173 cm
    • Orta (M): Göğüs ölçüsü 97-102 cm, boy 173-178 cm
    • Büyük (L): Göğüs ölçüsü 102-107 cm, boy 178-183 cm
    • Çok Büyük (XL): Göğüs ölçüsü 107-112 cm, boy 183-188 cm
    • 2XL ve Üstü: Göğüs ölçüsü 112 cm'den büyük, boy 188 cm'den uzun

Forma Bedeni Ne Olmalı?

İdeal forma bedenin, rahatça hareket edebildiğin ve kendine güvendiğini hissettiğin bedindir. Ancak, forma bedenlerini seçerken aşağıdaki faktörleri de göz önünde bulundurmalısın:

• Aktivite Seviyesi: Yüksek aktiviteli sporlar için daha sıkı bir forma tercih etmelisin.
    • Vücut Tipi: Boyuna ve vücut yapına uygun bir forma seç.
    • Tercih Edilen Uyum: Bazıları daha dar uyumlu formaları tercih ederken, bazıları daha bol uyumlu formaları tercih eder.

Futbol Forma Bedenleri

Futbol formaları, diğer spor formalarından biraz farklı bedenlendirilir. Genellikle daha bol bir uyuma sahiptirler ve göğüs ölçüsü yerine göğüs çevresine göre boyutlandırılırlar. Futbol forma bedenlerini seçerken, üreticinin beden tablosunu dikkatlice incelediğinden emin ol.

Forma bedenini doğru seçerek sahada veya tribünlerde şık ve kendinden emin bir görünüm elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • L olur
  • L bol gelir hocam bence medium ideal. Zayıfsa small giysin derim ama boydan kurtarmıyor.
  • M alın hocam. Bende 180'im
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

L bol gelir hocam bence medium ideal. Zayıfsa small giysin derim ama boydan kurtarmıyor.
    Aslında m düşündüm ama boydan şüphe ettiydim
  • quote:

L bol gelir hocam bence medium ideal. Zayıfsa small giysin derim ama boydan kurtarmıyor.
    Ben de L bol gelir diye düşünüyorum hocam. Forması olan bir arkadaş olsa da normal bedenlere göre bol mu dar mı söylese. Bir de şu 176 beden ne oluyor? İşin garibi adidas ve Fenerium'da ölçüler farklı gözüküyor. Hangisine güvensem şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano De Paula

M alın hocam. Bende 180'im
    Hocam normal tişört vs giyerken de mi M giyiyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forma Bedenleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boyum 175, M hafif uzun geliyor bence M ideal
  • quote:

Boyum 175, M hafif uzun geliyor bence M ideal
    Bolluk açısından nasıl hocam M beden?
  • 182 zayıfım L aldım tam
  • 181 94 kiloyum l cuk oturuyor
  • 178 - 76 S aldım. formalar fit kesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

178 - 76 S aldım. formalar fit kesim.
    Hocam çubuklu mu aldınız deplasman mı? Hangisi güzel sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Hocam çubuklu mu aldınız deplasman mı? Hangisi güzel sizce?

Alıntıları Göster
    çubukluya kitlenmiş bir şekilde gitmiştim fenerium'a o yüzden diğerlerine yakından hiç bakmadım. sarı beyaz hazırlık maçında gördüğümüzden daha iyi gibi.
  • quote:

çubukluya kitlenmiş bir şekilde gitmiştim fenerium'a o yüzden diğerlerine yakından hiç bakmadım. sarı beyaz hazırlık maçında gördüğümüzden daha iyi gibi.

Alıntıları Göster
    Çubukların kalın olması bozmuş mu peki? En büyük korkum o yoksa ben de gözüm kapalı çubuklu alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Çubukların kalın olması bozmuş mu peki? En büyük korkum o yoksa ben de gözüm kapalı çubuklu alırım.

Alıntıları Göster
    valla ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim o yüzden bozmuş diyemem.juventusun vardı bir iki sene önce böyle kalın çubuklusu o da çok hoşuma gidiyordu, bu sene de bizimki ile aynı tasarımda çubukluları o da çok güzel bence. onlarda omuz başlarında 3 çizgi var ama.
  • quote:

valla ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim o yüzden bozmuş diyemem.juventusun vardı bir iki sene önce böyle kalın çubuklusu o da çok hoşuma gidiyordu, bu sene de bizimki ile aynı tasarımda çubukluları o da çok güzel bence. onlarda omuz başlarında 3 çizgi var ama.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam çok teşekkür ederim. S size tam oldu galiba?
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    cuk fit oldu
  • Zayıfım demişsin de kilo kaç? 70-75 civarıysa L çuval gibi oluyor millet nasıl L demiş anlamadım. M hatta S bile olabilir, ama M daha ideal. Deneme imkanı olmadan internetten alacaksanız M alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Zayıfım demişsin de kilo kaç? 70-75 civarıysa L çuval gibi oluyor millet nasıl L demiş anlamadım. M hatta S bile olabilir, ama M daha ideal. Deneme imkanı olmadan internetten alacaksanız M alın.
    Aynen hocam o civarlarda ben de anlamadım L diyenlere. Giysilerimin %80'i falan S, M uzun gelir diye korkuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.