Şimdi Ara

Forma Lansmanı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta Beşiktaş Kulübü Genel Müdürü Gökhan Sarı haber1903'e yaptığı açıklamada bu haftadan için lansman yapılcağını söylemişti.Köyiçinde yapmayı düşündüğünü söylemişti.Benimde hafta sonu İstanbula gelicem gelmişken lansmanada gitmek istiyorum.Bugün Ankaradaki kartal yuvasına sorduğumda bana 20 gün sonra çıkacağını söylediler.(Bana Kırmızı formanında 2 haftaya çıkacağını söylemişlerdi ama 5 gün sonra çıkmıştı)Lansmanın ne gün yapılacağı konusunda bilgisi olan yada tahmini olan varmı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi artık kabak tadı verdi her sene en geç bizim formalar çıkıyor ayrı ayrı çıkarmanın mantığı nedir anlamıyorum çıkar işte hepsini bi anda kim hangisini beğendiyse alsın formasını.. Bari beklediğimize değsede adamakıllı formalar çıksa uyduruk şeyleri koymasalar önümüze !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Vallahi artık kabak tadı verdi her sene en geç bizim formalar çıkıyor ayrı ayrı çıkarmanın mantığı nedir anlamıyorum çıkar işte hepsini bi anda kim hangisini beğendiyse alsın formasını.. Bari beklediğimize değsede adamakıllı formalar çıksa uyduruk şeyleri koymasalar önümüze !!!

aynen her seferinde çıktı mı ne zaman çıkıyor ne oldu diye takip etmekten bıktım şu takımın işlerini artık adam akıllı yapsınlar, Beşiktaş adına yakışmayacak şekilde yönetiliyor zaten ne zamandır
  • quote:

Vallahi artık kabak tadı verdi her sene en geç bizim formalar çıkıyor ayrı ayrı çıkarmanın mantığı nedir anlamıyorum çıkar işte hepsini bi anda kim hangisini beğendiyse alsın formasını.. Bari beklediğimize değsede adamakıllı formalar çıksa uyduruk şeyleri koymasalar önümüze !!!

Onun için puma'ya geçmek şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJKmrtklc

quote:

Onun için puma'ya geçmek şart.

Tamam en güzeli PUMA, bu konuda hemfikiriz ama GS ve FB de Adidas'tayken onların formaları tamamıyla sergilenir, yine bizimki parça parça çıkardı. Burda yönetimsel bir sorun var. Değişen Yönetimle birlikte bu uygulamanın aynı kalması da bir garip açıkcası.

• Beyler afedersiniz su adidasin bizi seyine taktigi yok , yonetim veremez mi bunlarin eline guzel 3 tasarim.pasa pasa bassinlar , ne guzel formalar cikiyo taraftardan onlarin yaptiklarindan iyi en azindan.hem adidasinda isine yarar?

• Sanırım semtte köyiçinde olacak forma tanıtımı.
  • kırmızı forma ilk haftasında 25bin civarı sattı.

şimdi diğerlerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Sanırım semtte köyiçinde olacak forma tanıtımı.

Gökhan Sarı lansmanı köyiçinde yapmayı düşündüğünü söylemişti.Futbolcular ve beşiktaşlı ünlüler katılcaktı ama artık ne zaman yapacakları belli olsada istanbula gelmişken lansmanada gitsem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.