Şimdi Ara

Forma Ödüllü Futbol Bilgi Yarışması Yaptım, Önerilerinizi Bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I905

Umarım tutar. Telefonum android olsa indirirdim. Tutarsa belki ios için de yaparsın.

Çok sağol hocam İnşallah tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

eğer başta ödül koymazsa uygulamanın indirme sayısı cok az olur bu tür uygulama google playde cok fazla var neden bu arkadasın acemi uygulamasını indirsinler ki? Hediye işi tamamen doğru, uygulamaya reklam katıyor. İlerde tutarsa zaten millet zevk aldığı için oynar hediye için değil. Ki tutarsa arkadasın cebi de para görür kendi isterse farklı ödül koyabilir

Hocam dediğin gibi ödül stratejisi iyi uydu, bayağı bir talep gördü ama henüz gelire dönüştüremedik. 5 can var, bitince video reklam izleme ile can kazanılıyor fakat izlenen video reklamdaki oyunun indirilmesi gerekiyor, indirilmediği zaman sıfır gelir getiriyor. İzleme ve tıklamaya para vermiyor Paralı satın alma olsa adaletsizlik olacak, o yüzden onu da yapmıyorum. Gelire dönüştürebilmek için ne yapabilirim sizce? Günde bir veya iki defa Video reklamlardaki oyunları, uygulamaları indirmeye 30 dk sınırsız oynama hakkı versem nasıl olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Ocak 2017; 9:3:19 >

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla çok fazla sorunyok zaten yarısmada. Sorular ezberlenebilir. Sınırsız 30 dakikada da soruyu bilen değil de ezberleyen kişi çok rahat puan kasabilir.
    Bence reklamı izleyene 1, reklamdaki oyunu indirene 3 can gibi bir şey yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    Ohoo hocam hele dur bakalım. Bir şeylerden taviz vermedikçe bu isi başaramazsin. Yani şöyle biraz cebinden sermaye harcayacaksin ki uygulama gelişsin. Para kazanmayı ilerde dusuneceksin. Eğer uygulama tutarsa reklam vs koyarsın. Tutmazsa da aldığın riske değdi diyeceksin bu işler risk almadan olmaz. Çevrede bir sürü program var ücretsiz senin app indirilmesi için önce risk alman lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şuan oynuyorum da hemen hemen 10 soru değişik sorayla çıkıyor.

Tek can harcayarak 200+ puan almak çok kolay ama çok rahatsız oldum ben.

Yani aynı turda aynı sorunun gelmemesini sağlasan iyi olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.