arkadaşlar adidasdünya devi bir marka ama son yıllarda gittikçe artan bir şiddette bize kötü formalar tasarlıyorlar. aslında tasarı bile değil bence, gayet üstün körü ortaya çıkmış işler. bu yıl sonunda sanırım adidas'la olan sponsorluk anlaşmamız tamamlanıyor. benim naçizane isteğim, (eğer okurlarsa tabii yönetimden birileri) 2000 ile 2004 arası formalarımızı tasarlayan fenerium'a verilmesi bu işin gene. sizler için bahsettiğim yıllardaki formaları da derledim:
Bu ikisi var bende hala taş gibi duruyorlar.
Adidas'ın suçu değil ki bu, formaları Adidas yapıyor ancak tasarımlar Kiğılı ekibinden çıkma. Yani Fenerium yapsa yine Kiğılı ekibi tasarlayacak. Fenerium yapsa formalardaki tek fark adidas logosu ve kollardaki üç çizginin olmaması olur.
Nike da olur
bence o kadar iyi tasarımlar değil dönemden dolayıda olabilir tabiki ama gs'ye güzel forma yapıyor nike bize de yapsın.
3 tanesini beğendim tek çoğu tişört gibi
adidasın kalıbını rezil edende sorun. tasarım fenerium'a ait.
Bunları şimdi çıkarsalardı küfür bile ederdiniz o kadar da abartmayın bu formaların hepsi çöp.
Ne alakası var ? Tasarımları kiğılı ve ekibi yapıyor. Onlar gitmeden formalar düzelmez
clint bey
kullanıcısına yanıt
Gerçekten formaları adidas mı tasarlıyor sanıyorsun? Tamam kalıp malıp bunlar adidas'ta tasarım tamamen kığılı ayısına ait.
Berbat desem yeridir. Geçen sene de beyaz ve mavi alternatif formalar çıkartmışken neden aynısının daha kötüsünü çıkartma ihtiyacı hissederler anlamam. Çok garip. Çubuklu da kötü zaten. En iyisi geçen sezonki beyaz formamla maçlara gitmeye devam etmek.
Adidas'ın en kötü çubuklusu bu seneki. Diğerleri felaket, bari çubukluyu düzgün birşey yapsalardı. O onlardan da felaket.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme