hediyeye bir zarar verilirmi ya yapma eğleme beğenmediysen deden gelince falan giyersin çıkarırsın hatıra olarak saklarsın.
bu çocuğa forma alan dedede kabahat
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
Ayıp diye bişey var çıkartma o yazıyı sakın. Eger çok istiyosan git kendine arkası yazısız bi forma daha al ama o yazıyı çıkartma. Dedenin yanında onun aldıgı yazılı formayı diger zamanlar yazısız olanı giyersin.
quote:
Orijinalden alıntı: waybe
hocam deden gitmiş o kadar almış seni sevindirmek için bence dedenin hatrına onu seve seve giymelisin ne varmış yazsın bırak
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
bu çocuğa forma alan dedede kabahat
Lincoln yazılı formam var yazıyı sildirtmek istiyordum sormadığım yer kalmadı ama maalesef bir çaresi yok anı olarak kaldı bende duruyor dolabımda .
Bana da dedem hediye olarak almıştı ama Lincoln yazmasını ben istemiştim, ilk geldiği seneydi Lincoln' un.
Sildirme sakın çakma formadan daha beter oluyor
Birader deden senin için forma almış sen gidip arkasını çıkartayım diyorsun. Giymesen bile odana as.
illa kafayı taktıysan ve çok önemliyse yüksek ısıda ütüyü basıp hemen arkasından dantel iğnesiyle kazımayı dene çıkacaktık büyük ihtimal ama ısı yüksek olmalı evdeki ütü bile yeterli kalmıyabilir
kış geldi zaten atarsın arkana bi polar bi mont bitmiştir
dedemin değerini anladım la gidiyim yarın ellerini öpüyüm.
çok merak ettim yahu pmden de olsa gönderir misin yazıyı
Ayhan Akman falan yazıyor herhalde
Keşke dedem yaşasaydı da piyasadaki en çirkin formaya Guiza yazdırsaydı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme