Şimdi Ara

Formanın orjinal olup olmadığını nerden anlarız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
22.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paylaştığın son resimde sarı ve kırmızının birleşim yeri çok garip duruyor? sankı sarı bi çıkıntı var tam ortada boydan boya.. orjinal olmayabilir o yüzden
  • Orjinal değil %100..

Formada ki kesimlerin dikiş izleri ve nike authentic etiketi dikişleri sökük vb. nike magazalarında ki orjinal formayı eline alıp bakarsan farkı anlarsın zaten..
  • Orjinal değil. Armadan anladım resmen.

Zaten 40 liraya forma aldıktan sonra orjinal olsa ne yapacaksın ki, orjinal almakta önemli olan kulübe katkı yapmak değil mi ?
  • Resim yaniltabilir ama orjinal degil.armadan , renkten bile belli ediyor gibi.ama cokta siritmiyor giyebilirsin sakin bunla gs store a girme doverler seni
  • Bugün gsstore a götürüp ordakilere sorucam ne diycekler bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Bugün gsstore a götürüp ordakilere sorucam ne diycekler bakalım

Götür iade et kardeşim. Zaten formanın ederi 20 TL. 40 neden vereceksin ki? Eğer illaki fazla vereyim dersen git storedan al kulüp kazanmış olur en azından.
  • bende almıştım 50 tl ye ama benimkinde çok küçük bi hata vardı o yüzden.defoluydu
  • iyi taklit
  • Çakma gibi duruyor ama bir şey diyemem fotodan.

Bu arada ben Adidas forması aldım 13 TL ye Adidas mağazasından
  • Sahte arkadaşım. Formanın arkasında ülker yazısına paralel olarak aşağıda bir dikiş olması gerekiyor. Bu formada yok maalesef. Hemde bu formayı 40 liraya ancak 2-3 sezon sonra alırsın.
  • Sahte olduğunu anladım beyler. önde sağ alt tarafta dri-fit yazısı yok. Bugün iade etmeye gideceğim, geri almama ihtimali olursa ne yapmam lazım?
  • armadan belli hacı...olmamış bu...
  • Limango da orijinal 36 tl ye forma vardı,ayrıca mükemmel t-shirtler falan 20 tl.Dışarıda satılan forma orijinal olmaz,iyi bir taklit olur.Sadece authentic yazan yere bakarak orijinal olmadığını anlayabilirsin.
  • Üzüldüm sahte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.