cok rahat olabilir.Cunku bazı virusler ram e bile giriyor.Bu nedenle iyi bi antivirus yazılımı ile bilgisayarı tarat. kaspersky ile yapabilirsin bunu.130000 den fazla virus database i ile tum virusleri buluyor.
Puhuhahahahaaaaa Yahu yarıldım sabahın bu saatinde, hay Allah iyiliğini versin yav! Ulen, ram'e girse neye yarar, o kadar salak bi virüs var mı? Bilgisayarı kapayınca "puff" diye uçaaar gider...
O değil de abiler, ütüye bulaşan virüsler varmış, amaçları da dünyayı ele geçirmekmiş... Çok sağlam bi kaynaktan edindim bu bilgiyi, hatta bi arkadaşın ütüsüne bulaşmış, böyle ha bire buhar püskürttürüyormuş garibim. Huhaaaa :)
Bu konuya çok hakim değilim, fakat olma ihtimeli var gibi geliyor. Tabiki bu format atışın şekline göre değişir. Mesela Dye yedekleme yapılıp format atmak var birde komple silip format atmak var.(XPden 98 dönüş sırası gibi) Herşey silindiğinde virüsün tutunabileceğini zannetmiyorum.
Format atılmıs pc'de biraz zor bios'ta sorun olabilir
harddiskin ön tampon belleğine (hani su 2mb-8mb olan) yerleşen bir virüs duymustum...Ne silinebilir,ne formatlanabilir
Arkadaş işlemci sıcaklığın bu kadar yükseliyorsa bir sorun var demektir. Sen kendine öncelikle iyi bir işlemci fanı al..
FORMAT ATILAN BILGISAYARDA VIRÜS OLAB0L0R. BAZI VIRÜSLER BILGISAYARA BULASINCA KENDiNE YENi BIR PARTiTiON AÇAR VE ORAYA YERLESIR. BILGISAYARIN RAM SAYMASINDAN BILE ONCE HAREKETE GECEN BU TIP VIRUSLERI FORMAT KALDIRAMAZ. ARTIK FDISK TEK CARE OLUR.
CEVAP OLUR SANIRIM...
Format Sadece Kritik Dosyaları Yeniler Panpa Ram E Bulaştıysa Ve Silindiğinde Tekrar Buluyorsa Antivirüs o virüsün İsmini antivirüsün Sitesine Raporla Sonra Çözüm Gönderirler Ancak Hala Silinmediyse Hdd Yi Değiştir Ram I Değiştir Fln Desek en az 170TL ye Patlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme