Şimdi Ara

Format atılmıyo :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: sametcandemir

quote:

Orjinalden alıntı: xilla

http://uploadyourimages.com/view/848558bluescreen.jpg

ya bu hata benim celeron 433 pc de çıkıyodu bi ara o zamanlar ram'im 64 mb dı 128 daha ekleyince geçmişti ama bilemicem

ya harddisk te bad sector var ya da xp cd si bozuk 2 sinden biri eminim

d ye kurmayı dene olmazsa xp cd si bozuk başıma geldi biliyorum

heee doğru ya benim o hddde de badsector vardı doğru söylüyosun nihat kardeşim bad sectordendir

• xp cd si orjinal ve cizik yok yani bozuk olacagını sanmıyorum ..
    bad sector un herhangi bir cozumu warmı ?

bi de "birim kullanımda oldugundan erisilemiyor diyor " acaba disk denetleyicilerden falan olabilirmi
  • quote:

xp cd si orjinal ve cizik yok yani bozuk olacagını sanmıyorum ..
    bad sector un herhangi bir cozumu warmı ?

bi de "birim kullanımda oldugundan erisilemiyor diyor " acaba disk denetleyicilerden falan olabilirmi

önerebileceğim tek şey d: ye kurmayı dene
  • winxp setup acılmıyoki bluescreen hatası yuzunden :(
  • quote:

winxp setup acılmıyoki bluescreen hatası yuzunden :(

üzerine kur demedimm xp cd sini tak açılırken kur bootlu kurulum yani
  • işte bluescreen i bootlu kurulumda verior. çaresiz kaldm burda ya yeni hdd mi almak gerekcek offf
  • biryerlerden açılış disketi bul. chkdisk,fdisk falan yaparak hdd yi bi güzel temizle... sonra cdden açıp kurulum yapmayı dene....
  • iyide harddisk de c ye kuruyosan d ye kurmayı dene badsector olabilir diom
  • açılış disketi ni nasıl yapabilirim ?

ayrıca nihat1551 tek harddiski c ve d diye ayırdım da ztn winxp setupı acılmıyor ikisine de kuramıyorum
  • quote:

arkadaşlar son zamanda internetim cok yawasladıgı ve kablonet teknik destek' in önerisi üzerine format atmaya niyet ettim fakat ; orjinal
    winxp home cd'siyle boot yapınca normal mavi windows kur ekranı cıkıyor ve altta birseyler yüklüyor. yükledikten sonra aniden siyah ekran cıkıyor ve ondan sonra
    http://xilla.xi.funpic.org/files/bluescreen.jpg
    bu hatayla karsılasıyorum .
    lütfen yardım :(

PC özellikleri
    p4 3.0ghz 2mb cache
    1gb ddr ram
    70 kusur gb harddisk ( 2 parca halinde 1- 30.0 gb(C:) 2- 40 gb(D:) .. D sürücüsünde yedeklerim var C: de ise sistem dosyaları)
    gigabyte 915pl anakart
    vs.

lütfen yardım edin beyler kafayı üsütecem burda :(

(Evidence Eleminator) bununla sistemi temizle
    adres:http://www.evidence-eliminator.com/d.../insteelm2.exe

ÇEREZLERİ İÇİN SANA PM ATIYORUM KOLAY GELSİN SONUCU YAZ AMA

• benim xp cd sindede cizik yoktu ama setup u başlatmıyordu hatta 1 gun once arkladaşa kurmuştum onda mavi ekran hatası vermişti kurmuştum açılırken mavi ekran çıkmıştı sonra d ye kurmuştum düzelmişti fakat şu an sorun yapıyormuş ..

kendime kurmayı denedim ertesi gün setup hatası verdi cd setup.notepad mı öyle bişey eksik uyarısı vermişti ben de arkadaşa kopyalamıştım ondan aldım kopyaladım yenisini ve aynı cd yi bi adrese upload yaptım özellikleri şunlar........ adresi veririm istersen....PM

sp2 entegreli ve 34 adet güncelleştirmeyle birlikte kurulan ...

kurulumda key ve sözleşme onayları gibi gereksiz ayar istemeyen activasyon gerektirmeyen..

boot özelliğine sahip ayarları kendinden yapılmış 4 part halinde
    MÜKEMMEL XP ....

rar dan çıkınca dosya boyutu 634.754 kb dir.
  • url yi pm olarak atarsan sevinirim nihat :)
  • quote:

url yi pm olarak atarsan sevinirim nihat :)

tabiki
  • arkadas bu dosya hatasi degil veri yolu hatasi normalde ram arizalarinda görülen bir hata ancak senin sorunun kullandığın gigabyte 915pl anakarttan kaynaklanıyor bu o seride görülen bir sorun bana ulasirsan msnden yardimci olabilirim..
  • en iyisi linux cd si kullanarak komple format at linux kurulumuna geçmeden reset atıp xp kurulumuna geç.kesinlikle işe yarayacaktır.
  • evet arkadaşım bu ram hatası ama genelde bazı programlar ve oyunları yükledikten sonra bu tip sorunlada karşılaşılıyor.Birde şu unsur var.Bazı ana kartlarda bios saçmalıyabiliyor.Ve hdd yi görmüyebiliyor.Bios açabiliyorsan fabrika ayarlarına geri dönmen için reset default yazısını tıkla.Ondan sonra tekrar biosa gir.Ve bileşenleri tekrar biosa tanıt.Buda olmas sa ide kablolarını kontrol et.Kopuk ve ya ezik bazı ide kabloları da böyle sorun çıkartıyor.Bu dediklerim de çare etmesse hdd ölmüştür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.