Şimdi Ara

Format Attım İnternete Baglanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem yapmıştım. usb bellekten format atmayı merak ettigimden bir deniyeyim dedim. bilgisayar normal açıldı fakat internete baglanmıyor. Biraz baktım anakartın driverini yükleyin demişler denedim ama yine olmuyor bir yardım lütfen.

Anakart : asus p8h61-m lx r2.0

• driverları yükle düzelir sanırım (bildiğim kadarıyla)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartin internet surucusunu yuklemen gerekli. Format atinca silindi tabii. Anakartin cd si varsa onun icinde vardir. Yoksa cd'n asusun sitesinden indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın cd si var ama pcde dvd room yok. Flasha kopyalayıp deniyeyim
  • Evet sorun driver yüklememiş olmandadır.Bu arada chpiset diverlerinide yükle.Realtek felanda.Ne varsa yükle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Evet sorun driver yüklememiş olmandadır.Bu arada chpiset diverlerinide yükle.Realtek felanda.Ne varsa yükle :)

asusun sitesindeki herşeyi indirdim bi fayda etmedi nedense. Cd nin içindekileri kopyalıyorum şuanda birde onu deniyeyim bakalım
  • Yanlışmı indirdin yoksa :)
  • modeme ethernet uzerınden kabloyla baglanıyorsan realtek lan surucusunu kurmalısın yok kablosusuz baglanıyorsan onun marka modelıne gore surucusunu kurmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Yanlışmı indirdin yoksa :)

Cd nin içinde Driveri kurunca internete baglanabildim. Teşekkürler herkese :)

Fukox sen demesen cd aklıma gelmezdi ugraşırdım öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.