biz bt elemanıyızya herşeyden anlıyoz o kadar anlasam burda derman aramam kendim yaparım..tripli tripli konuşmasanız olmuyo demi
Hocam verdiğim linkteki server 1 den dosyayı indir kur.Yinede olmuyorsa farklı bi sorun olabilir.Daha açıklayıcı bilgiler verebilirsin örneğin format atmadan önce sorun çalışıyormuydu bunu gibi bilgileri denedikten sonra yaz sorununu çözmeye çalışalım.
microsoft uaa bus driverlarını dogru sekilde kurmadıysan. bu sorun ortaya cıkabiliyor. tekrardan kurmanı tavsiye ederim. ilk önce microsoft drivarları sonra ses kartının driverları.
[simage][/simage]
alcolica olmadı kardeş yükledim olmuyor...formattan önce çalışıyordu anlamadım sorun ne aygıt yöneticisinde herşey sorunsuz görünüyor girişlerde de problem yok...
talking söylediğin driverler benimki ile uyumsuz görünüyor
ses driverlerini doğru tanıt anakartın sitesine gir ordan bak birde ordan indir...
tolgagun bir de yeniden format atmayı dene ve yine benim verdiğim linkteki dosyayı kur.Yinede olmuyorsa sorunun yazılımsal olmayabilir.Donanımsal bir arıza oluşmuş olabilir, yada bütün kablo bağlantılarını (speakerların) kontrol et başka aklıma bişey gelmiyor umarım yardımcı olabilirim.
eger format atmadan once sıstemın vısta ıse cakısma yapmıs olabılır kurdugun drıverlardanda emın ol drıverlerı kaldır yenıden kur ama dogru drıverı kurdugundan emın ol
driverı kaldırıp tekrar yükleme yaptınmı
dırıverleri tekrar kur gececektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme