Şimdi Ara

FORMAT ATTIM VERİLERİM SİLİNDİ ACİL YARDIM :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eyw beyler yardımlarınız için ama çok önemli fotolar vardı çektigim videolar vardı fotolar geri gelebiliomus sanırım ama telefonla çektigim videolarda geri geliyormu bide benim önemli sürücü edi format attıktan sonra c ve d seklinde bölmüstüm o zaman dyimi arattırmam lazım yani su anda e sürücüsü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Bak şimdi arkadaşım. Aynısı benim de başıma geldi.

Format attığın veya sildiğin bölüme kesinlikle birşey oluşturmuyorsun. Bir tane harici harddisk buluyorsun. Perfect XP diye bir XP dvd'si var. Orda MiniXP denen Live XP var. Bilgisayarı onunla açacaksın. Veri Kurtarma programlarında çok işe yarar programlar var. Hem bu şekilde yaparak daha sağlıklı bir işlem yapmış oluyorsun. Genellikle veri kurtarma işlemleri Live çalışan sistemlerle yapılır. Ben bu şekilde bütün dosyaları kurtarıp harici harddiske recover etmeyi başarmıştım.

kesinlikle doğru sonuçta format atınca veri silinmiyor sadece onun bulunduğu adres siliniyor, bir şekilde üzerine bir şey kaydedersen tekrar geri getirmen imkansız.. Pek fazla veri yüklememelisin PC'ye o dosyanın üzerine yazılma ihtimali var çünkü.

• Ana sürücü C:/ olduğu için büyük ihtimalle kurtarırsın.
    Ben telefonla çektğim videoların ve fotografların %80'ini kurtartım.
    Telefonla çekip çekmemen önemli değil yani.
    Bütün sürücüleri tarattırman lazım.
  • tekrar merhaba konuyu 31 mayısta açmıştım görüyorum ki aynı dertten yakınanlar konumu bulmuşlar
    benim denemediğim program kalmadı neredeyse arkadaşlar ama verilerimi geri getirmeyi başaramadım aksine önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi çok saçma şeyler bulundu
    ben resimlerimi videolarmı falan rar klasörünün içerinde saklıyordum daha sonra rar klasörünü sildim daha sonra aklım başıma geldi içerisinde fotolar videolar olduğu ama iş işten geçti arattığım programlar rar kalasörü içerisindeki dosyalara erişemedi yada ben beceremedim

• Bu konu ile alakalı yine bir şeyler yazmıştım. Veri kurtarma işi kendi başına ayrı bir alan ve bu konuda bir çok firma var.tabi genelde insanların aklına veri kurtarma deyince faiş fiyatlar falan geliyor. Öyle... buna benzer bir olayda ben yaşadım ve guide recovery ile görüştüm. fazla kurcalamadan götürdüm çok uygun fiyata çözdüler. zaten ücretsiz analiz edip sana ücreti söylüyorlar istemiyorsan yapılmıyor bu aşamada eğer ürün kurcalanmadı ise herhangi bir ücret ödemiyorsun. bence bir gürüşhttp://www.guidereceovery.com görüşmekte fayda var derim.
  • Kardeş Aynı hata bendede oldu düzelttim easeus data recovery wizard 8.0 indir çalıştır scan yap harddiski oluyo
  • The Sailor kullanıcısına yanıt
    var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.