Şimdi Ara

Format öncesi çalışan oyun format sonrası çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nfs undercover oyununu geçenlerde bilgisayarıma kurdum çok güzel oynanıyordu özellikleri kısıtlamadan çoğu grafik özelliğide full idi ama dün bilgisayara format attım bu kez oyun donmaya ve çok yavaş çalışmaya başladı sorun nedir anlamadım tüm güncelleştirmeleri yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

pc donanımı:
    grafik: 512mb zotac geforce 8600GT
    bellek: 2gb ocz ddr2 1066mhz highperformance
    hdd: 500gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrzMet -- 4 Aralık 2008; 18:34:48 >

• Bilgisayarınıza format atmadan önceki kurulu driverlar ile format attıktan sonraki driverlar aynı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Bilgisayarınıza format atmadan önceki kurulu driverlar ile format attıktan sonraki driverlar aynı mı?

evet herşey aynı yalnız ekran kartının driverını güncel driver yüklemiştim böyle olunca onu kladırdım hatta tekrar bi format attım normali yükledim yine aynı sorun oluştu
  • arkadaşlar yokmu bi bileniniz?
  • Formattan sonra kurduğun programlardan biriyle ilgili olabilir. Ekran kartı sürücüsü özellikle şüphe çekici. Webcam falan kurduysan sorun çıkartıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Formattan sonra kurduğun programlardan biriyle ilgili olabilir. Ekran kartı sürücüsü özellikle şüphe çekici. Webcam falan kurduysan sorun çıkartıyor olabilir.

yok + olarak hiç bişey kurmadım zotacın zaten kendi sitesi çok kötü yarım saatte anca girebiliyo siteye ordan indirdiğim driverıda kuramıyorum :S
  • başka versiyon driver dene

www.guru3d.com dan bak özellikle modified driverlardan omega drivarları dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DirectX versiyonunu güncelle.Şu anda en günceli kasım 2008 güncellemesi.
  • bide bunları deniyelim bakalım
  • arkadaşım sen bilgisayarına format atmadan önceki programlar ve driverler yüklüymüş ki oyun çalışıyormuş format attıktan sonra direct x tarzında ve ekran kartı driverlarını yüklemediysen oyun açılmaz hata verir sen bu programları yükle sonra oyunun açılır.iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.