Şimdi Ara

FORMAT SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE BAGLANAMIYORUM EVDE İNTERNET VAR AMA NE DENEDİYSEM OLMUYORR

• Boşluk35 kullanıcısına yanıt
    Bağlantı şeklin ne kablolu mu kablosuz mu, ethernet , wireless kartı driverlarını yükledin mi ? Bütün bu bilgileri vermeden nasıl bir cevap istiyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boşluk35

BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE BAGLANAMIYORUM EVDE İNTERNET VAR AMA NE DENEDİYSEM OLMUYORR

İlk Önce internete nasıl bağlanmaya çalışıyorsun?

Kablo ile mi?

Kablosuz mu?

Bağlanamıyorum diyorsun ama bunu biraz açsan iyi olur?

- Kabloyu taktın da mı internete bağlanmıyor.

- Kablosuz olarak bağlanmaya çalıştında mı bağlanmıyor?

Kablosuz bağlanıyorsan etrafdaki ağları görebiliyor musun?

Format sonrası bağlanmıyorsa büyük ihtimal sürücüleri eksik veya yanlış kurdun.

• başka bilgisayara ethernet kablosunu takıyorum ona internet geliyor benim bilgisayarıma takıyorum internet yok görünüyor bu driverlerarı kurdum gene olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

quote:

BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIM AMA İNTERNETE BAGLANAMIYORUM EVDE İNTERNET VAR AMA NE DENEDİYSEM OLMUYORR

İlk Önce internete nasıl bağlanmaya çalışıyorsun?

Kablo ile mi?

Kablosuz mu?

Bağlanamıyorum diyorsun ama bunu biraz açsan iyi olur?

- Kabloyu taktın da mı internete bağlanmıyor.

- Kablosuz olarak bağlanmaya çalıştında mı bağlanmıyor?

Kablosuz bağlanıyorsan etrafdaki ağları görebiliyor musun?

Format sonrası bağlanmıyorsa büyük ihtimal sürücüleri eksik veya yanlış kurdun.

Güzel cevap olmuş

• internetim kablolu ve realtek pcı ethernet driveri kurulu ne yapabilirimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boşluk35 -- 1 Haziran 2015; 16:07:30 >
  • Şimdi ethernet driver formattan sonra yüklenmiyor.
    İnternetten ethernet driver indir. Başka bilgisiyardan usb aracılığıyla kurarsın. İyi Forumlar:)!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

internetim kablolu ve realtek pcı ethernet driveri kurulu ne yapabilirimm

İnternet üzerinden realtek sitesine girip eternet kartının tam modelini bulmalısın.

Oradan en son güncel sürücüyü indirip bilgisayarına kurmalısın.

Ben bunu yapmam diyorsan otomatik olarak sürücüleri yükleyen programlar mevcut. Ha ben şu 13-14mb'lık ve sistemi tarayıp seni kendi sitesie yönelten sürücü programlarından bahsetmiyorum.

8 veya 9 en güncel sürümü neyse artık git gide boyutu artan windows xp / 7 / 8 / 8.1 işletim sistemlerinin neredeyse bütün sürücüleri bulan ki bende hiç bulmadığı sürücü olmadı, programlardan bahsediyorum.

Driverpack solution, Samdriver gibi toplu sürücüleri barından programlar var. Populer bir torrent sitesiden bu programların kalıp dosylarını indirip, Sanal sürücülere (Daemon tools gibi) takarsan, programı çalıştırdığın gibi zaten otomatik sistemi tarıyor eksik olan sürücüleri veya güncel olmayan sürücüleri tespit ediyor ve istediklerini seçip yüklüyorsun. Hatta bu sürücü programlarında formattan sonra kurulmasını gereken ek programlar kodekler tarayıcılar vs... de var. Onlarıda tercihine göre yükleyebiliyorsun. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.