Bildirim
Format sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lostalton
ARKADAİŞAR PCYE FORMAT ATİCAM CD Yİ TAKİYORUM BİOS AYARLARINA GİRİYORUM TOOLS DA CD ROOM YOK NASIL YAPICAM ANLAMADIM YARDIMCI OLUN
pc başlarken f8 e sürekli bas boot menu gelicek karşına ordan cd rom u sec ama dvd ye boot özelliği kazandımış olman gerekir :) -
HDD yada başka floppy falan varmı ki? Yanlış yere bakıyor olmayasın. Eğer onlar varda CD rom yoksa cd romu bilgisayar görmüyordur buda anakart yada cd rom dan kaynaklanır. -
Bazi bioslarda oncelik degistirmenin yeri baska yerde oluyordu ayni sorunu kendimde yasadim biosa ayricalikli bakin derim iyi forumlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- logitech garanti sorgulama
- pdf siyah beyaz yapma
- mouse sol tık çalışmıyor
- bios"tan güvenli mod açma
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- laptop menteşe tamiri
- secure boot nedir
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X