Şimdi Ara

Format Windows8 ve ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi akrabam bana oğlunun bilgisayarını format atmam için verdi bilgisayarda windows 8.1 vardı shards of war team fortress 2 gibi 3-4 oyun vardı fazla bakmadan direk formata geçdim attım formatı 8.1 kurdum tekrar driver pack ile driverleri kurdm ekran kartının onboard oldugunu farkettim "intel g41 express chipset ekran kartı 1700memory" 8.1i sorunsuz hiç kasmadan çalıştırıyor ama gta vice cityi bile açamıyor bilgisayar prince of percia gibi bi oyunda kasıyor açdım kasayı bakdım ekran kartıda yok sizce orjinal hali bu mudur yoksa ben mi bi yerde hata yapdım bu oyunlarda kasan pc 8.1i nasıl kaldırıyor biri beni aydınlatsın bişey önersin yoksa rezil olcam :D

sorun çözüldü. bilgisayarı aldıgım akrabanın salak oğlu sökmüş ekran kartını gerizekalı uğraştırdı beni teşekkürler cevaplar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya2 -- 10 Ekim 2015; 19:17:28 >

• Yine vice cityde kasiyorsa bir sorun vardir ayrica win8 kaldirir neden kaldirmasin ekran kartindan ote işlemci ramin onemi var isletim sistemi kaldirma olayında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

Yine vice cityde kasiyorsa bir sorun vardir ayrica win8 kaldirir neden kaldirmasin ekran kartindan ote işlemci ramin onemi var isletim sistemi kaldirma olayında

siz bnm yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz yüzbaşım
  • driver pack'in kurdugunu lyeni kurdum sorun çözülmedi başka öneri vercekleri 4 kulağımlanda dinliyom
  • kartalkaya2 K kullanıcısına yanıt
    Formattan önce oyunlar sorunsuzmu calisiyormus?Driveri ekran kartinin sitesinde elle guncellemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.