Bildirim
Format yarıda kaldı
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Format atarken hdd lere biçimlendirme işlemi uyguladın mı ? -
Recuva ile derin tarama yapabilirsiniz ya da profesyonel şirketlere bakabilirsiniz. -
malesef ki evet farkına vardığımda formatı yarıda kestim şimdi çözüm bulamıyorum -
KONU KİLİTLENİCEK YNALIS BASLIK BANNED -
Hocam geçmiş olsun disklere biçimlendirme işlemi uyguladıysanız herhangi bir program ilede derin tarama yapsanız disk üzerinde formatdan sonra yani biçimlendirmeden sonra yapılan en son eylemler geri çekilecektir biçimlendirme işleminden önceki verilerinizi malesefki kurtaramassınız program ile kurtarmak sadece herhangi bir veriyi windows yada farklı bir işlemtim sisteminde sil komutu uyguladıktan sonra o veriyi geri alma şansınız var fakat biçimlendirme işlemi gerçekleştirilmiş ise yapılacak pek bir şey kalmıyor geriye. -
Yarıda geri çıkardım -
Yarıda kesmeseydin keşke artık olan olmuş at formatını devam et yapılacak bir şey yok. -
tmm teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X