tarafsız yaklaşıyım. bende yavaş format atmıştım bir seferinde sadece deneme amaçlı tune upla deneyeyim dedim.eski silinen bilgiler gözüküyormu diye gözüküyordu ve sağlamlarıda vardı bi kaç tane dosyamı geri kurtarabildim.
Yavaş biçimlendirmede daha azdır.Hızlıda kurtarılabiliyor diye biliyorum.Ama kesin bir sonuç yok Sen yavaşta düzgünde biçimlendirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
Low level format.Üreten,sistemini yapan adam gelsin alamaz veri falan.
Arkadasa sonuna kadar katılıyorum. Bütün sektörleri sıfırlanmıs bir hdd'yi transformer'lar gelse kurtaramaz. Yavas veya hızlı format farketmez cünkü her ikisi de mantıksal formattır. Hdd üzerine yeni bilgiler yazılana kadar orda kalırlar sadece silindi olarak kabul edilirler. LLF=Yeni dogmus bebek.. :)
Neden Senin bilgilerini elde etmek istesin ki Adam? Bence uğraşmaz. Ama dedin ki, psikopat birine denk geldim ve bilgilerime ulaşmasını istemiyorum! HDD'in kaç MB bilmiyorum ama, HDD'ini önemsiz ıvır zıvır şeyler ile %100 oranında doldur. Ulaşsa da Seni sıkmayacak şeylşer ile. Sonrada hepsini sil. Ulaşırsa son sildiğin bilgilere ulaşır o ulaşmamasını istediğin (!!!) bilgilere mümkün değil ulaşamaz!
En kısa yol bildiğin yoldur..
Arkadaşlar dijital fotoğraf makinesinde silinmiş fotoğraf ve video kayıtlarını geri getirebilirmiyim? Birde bende dandik bir motorola cep telefonu var bununla bazı fotoğraflar çektim bu fotoğrafları aktarma yada gönderme özelliği malesef yok iyi bir elektironikçi yada telefoncu bu resimleri flaş diske aktarabilirmi v.s yada önerileriniz nedir teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme