Şimdi Ara

Formatsız Disk Bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda yereldisk c ve d var d de bos yer var. bu bos yerden veri kaybetmeden bi alan ayırıp buraya ubuntu kurmak istiyorum yedekleme işlemi yapmadan. bu mümkünmü windows 7 de disk yönetiminde birimi küçültme falan var bu şekilde ubuntuya yer ayırabilirmiyim ?

• Evet disk bölme aracıyla yapabilirsin. Ancak bazı bişeyler yapmak gerekiyormuş, ikisini birlikte kullanmak için. Bi kere ben yaptım ve w7 yanına Pardus'u kurdum. Ama sonra w7yi kaybettim açılmadı. Uğraşsaysım yapardım ama boşver deyip 7ye tekrar format attım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 23 Mart 2017; 12:8:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ama işte verileri kaybedersem sıkıntı olur bende emin olamıyorum yapıp yapmamak için işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astraxs

Teşekkür ederim ama işte verileri kaybedersem sıkıntı olur bende emin olamıyorum yapıp yapmamak için işte.

Bu tür denemelerde veri kaybı muhtemeldir. Ancak illa yapıcam diyorsan derim ki ; evvela verilerini yedekle. Oyun save dosyalarını da tabii ki. Sonra istediğin kadar dene ve yanıl

Google'a w7 yanına Linux yazarsan bissürü yazı var...

Not : imzamı oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 23 Mart 2017; 22:2:21 >
  • Eyvallah.. Bundan sonra öyle yaparım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astraxs

Eyvallah.. Bundan sonra öyle yaparım :)

• utkan_13 U kullanıcısına yanıt
    eyvallah usta..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.