Şimdi Ara

Formatta ntfs mi fAT 32 mi neden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
33.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    En sağlıklısı yavaş biçimlendirmedir ama 2 tb'lik bir disk çok uzun sürer ve hızlı biçimlendirmeye göre öyle aşırı da bir fark olmaz. Hızlı biçimlendirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

En sağlıklısı yavaş biçimlendirmedir ama 2 tb'lik bir disk çok uzun sürer ve hızlı biçimlendirmeye göre öyle aşırı da bir fark olmaz. Hızlı biçimlendirebilirsiniz.
    teşekkürler öyle yapayım
  • Konuyu hortlatıyorum. Peki bir işletim sistemini kurmak için hazırladığımız usb belleği fat32 ile mi ntfs ile mi biçimlendirmemiz gerekir. Avantaj, dezavantaj söz konusu mudur bu işte?

• Ben hddyi pcden göremiyorum ne yapsam yapayım olmadı. Modeme bağlıyorum HDD yi mecburen. 5 TB segaete taşınabilir aldım ama bunu wd taşınabilir den veri çekmek istediğim de olmuyor yani ikisini birden bağladığım da küçük olanı görüyor 5tb hdd görünmüyor modemin üzerinde. Telefona ekstra bir aparat alıp ikisini bağlayacağım bir şekilde bir aparat kablo varmı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solent S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 23 Nisan 2022; 17:37:6 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Yeni gördüm. 5gb Seagate taşınabilir diski android telefon da çalıştırmak istiyorum ama bağlantı kopuyor. Modeme bağlıyorum taşınabiliri ordan ağ üzerinden telefonumdaki dosyaları aktarıyorum fakat bir kaç gündür o da olmuyor yani taşınabilirdeki dosyaları telefondan görüyorum ama üzerine dosya ekleyemiyorum sadece çekebiliyorum. Yazmaya karşı korumaya mı aldı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.