Şimdi Ara

Formattan sonra herşeye çalışmayı durdurdu veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın uzunca bir süre formatsız kullandıktan sonra format atmaya kalktım.
    Formattan sonra bilgisayar düzgün çalışmamaya başladı çoğu şey çalışmayı durdurdu diyip açılmıyor.
    Örneğin: League of Legends çift tıklayınca Generic Host Process 32bit ve Lol patcher çalışmayı durduruyor açılmıyor
    uTorrente çift tıklayınca hiçbirşey olmuyor ve açılmıyor, ekle/kaldırdan kaldırmaya basınca da tepki vermiyor.Appdatadan utorrent sildim, programı kaldırdım bu sefer setupa basınca hiçbir tepki vermiyor.
    Portable office 2007 indirdim; PPT veya WORD açılmayıp çalışmayı durduruyor.

Önemli Not** Bilgisayarımı genelde acık bırakırım; Format attığım günün akşamı uyurken bilgisayar mavi ekran vermiş sanırım, sabah kalktığımda ''Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı'' diyordu ve üstteki bütün bu hatalar ondan sonra olmaya başladı.

Bu hataları nasıl çözücem acaba yardımcı olursanız sevinirim.2-3 kere format atmayı denedim herseferinde aynı hatalar devam etti.

Eylül 2017 Edit : Format atarak w10 proya geçtim ancak sorun devam ediyor. Bsplayer , discord gibi programlar yüklendikten 1-2 saat sonra kapanıp bir daha açılmamaya başlıyor. Bir sürü format atmama, w7den w10a geçmeme rağmen hiçbişey çare olmuyor.Sıkıntı nerde gerçekten çıldırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 17 Eylül 2017; 13:31:54 >

• Öncelikle ; şu an kurduğun imajı daha önce kullanmış mıydın? Evet ise imajı değiştirmeni öneririm. Yok her formatta değişik imaj kullandıysan ; formattan sonra tüm sürücüleri kurdun mu? C ++ yazılımlarının tümünü kurdun mu? Netframework ü kurdun mu güncelledin mi? Yeniden temiz kurulum yap ve yukarıda yazdıklarımı bi uygula bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarına format atıphttps://forum.donanimhaber.com/windows-7-update-sorunu-cozuldu--116146553 bu konuda bahsettiğim toplu güncelleştirme paketi ile güncelleştirme yap. Sonra vcredist x86 - x64 2005 den 2015 e kadar bütün paketlerin son sürümlerini kur. Basit bir antivirus programı da kullanmanı öneririm. Eset smart security kurabilirsin hiç performans kaybı yaşamazsın.Eğer sistemin orjinal değilse windowsu etkinleştirmeden bu işlemleri yapacaksın. Sonrasında kendi kişisel programlarını kur ve etkinleştir windowsu.
  • format atarak w10 proya geçtim ancak sorun devam ediyor. Bsplayer , discord gibi programlar yüklendikten 1-2 saat sonra kapanıp bir daha açılmamaya başlıyor. Bir sürü format atmama, w7den w10a geçmeme rağmen hiçbişey çare olmuyor.Sıkıntı nerde gerçekten çıldırıcam
  • Memtest86 ile Ram'leri test etmeni öneririm. Tesadüf olabilir belki ama semptomlar buna işaret ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.