Şimdi Ara

Formattan sonra kendiliğinden kapanma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ye format attım , sorunsuz bi şekilde.herşeyi kurdum yükledm fln ertesi gün pc yi açtım 10 dk sonra kapandı. bunu artık hep yapıor açıyorum pc yi 10 dk sonra kendiliğinden kapanıyor.nedeni nedir acaba ?

• ya bilen kimse yokmu ? normalde pc neden kendiliğinden kapanır ? oda olur ya daha öncedende vardı hala devam edior yani
  • sistemsel veya donanımsal olduğunu anlamanız gerekir benim p4 sistemim 10 dk sonra hiç kapanmıyor mesela xp pro sp3 kurulu sıcaklık desem 10 dk da hemen ısınmaz hdd ve ram testi yapın
  • Arkadaslar benim de bir sorum olacak.arkadasın sorununa benzediqi için soruyorum.online oyun yada internetten oyun oynayınca pc aniden kapanıyo ve bi sure acılmıo.acılınca yine kapanıyor.bazen de pc donuyor ve mavi ekran cıkıyor tam hatırlayamıorum ama ..._..._inpage_... hatası yazıyor ekranda.acaba sorun nerde.ne yapabilirim.yardımcı olursanız cok sewinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatu1903 -- 10 Ağustos 2009; 16:33:38 >
  • cewap weren yok mu arkadaslar :S
  • @akbatu

Pc ye format atma zamanı gelmiş!

@Impacto

Windowsu yanlış kurmuş olabilirsin yada biosta daha önceki sistemde yaptığın bir ayar çakışıyor olabilir.
    Bios ayarlarını default'a almayı deneyebilirsin. Donanımsal bir hata olduysa ki bazen durup dururken sorun çıkabiliyor. Ramlerin yerini değiştirmeyi dene ben dün öle yaptım düzeldi.
  • Hocam problemsiz yaptım , eksik olarak tek bişey vardı RAID Driver yüklemedim..Bu problem olabilirmi ? eğer değilse ve problem BIOS'tansa nasıl default ederim ? (BIOS pilini çıkartıp tekrar takarakmı?)
  • sgnr
    Yazmadım ama ben pc ye format atalı 2 hafta oldu..baska ne olabilir sorun ? saolasın
  • bnde yukardakileri deneyebilirim o halde.. aynı soruna benzio cunku...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.