Şimdi Ara

Formattan sonra yüklenmesi gerekenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yadigar külüstür PC'ye format çektim de, Facebook'tan Farmville'ye falan girmiyor. Sürekli sayfayı refreshliyor. Adobe yükledim ama olmadı. Ne yüklemem lazım ? Codec falan mı ? Teşekkürler şimdiden.

• Öncelikle internet ayarları içinmi yoksa format sonrası içinmi yüklenmesi gereken ayarları soruyorsunuz. Sorununuz farmville ye girememekse konu başlığınızı düzeltmenizi öneririm..
  • Farmville oynamıyorum ama sırf farmville için değil gerekli olan eklentileri yazıyorum
    Java
    Adobe Flash
    Adobe Shockwave

Ayrıca arkadaşın dediği gibi başlığı değiştirirseniz iyi olur.Ben normal formattan sonra soru soruyorsunuz diye girdim bu konunun içine sadece farmville sorduğunuzu bilseydim girmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 20 Mart 2010; 10:01:18 >

• Hayır hayır, sadece örneği yanlış verdim. Farmville sadece bir örnek, flash içeren sitelere giremiyorum. Formattan önce giriyordu, ama artık girmiyor. Sorduğumda, kendin format atarsan bilgisayar çok sersemler demişlerdi, ondan mı diye merak ettim. Olayın Farmville ile alakası yok, o sadece bir örnek. Ne yüklemem gerek formattan sonra, PC'nin eskisi gibi iyi bir şekilde çalışması için ?
  • Yukarıda yazdıklarımı yükle filmler falan için ise K-Lite Mega Codec Pack yükle yeterli.Ondan sonra kullandığın programları sırasıyla yükle Winamp,Winrar vb.
    Windows güncellemelerini de iyice yap
  • Beyler, çok sağolun deneyeceğim şimdi. Umarım 758 mb ramlik bu külüstür beni fazla zorlamaz.
  • Ram gene 758 miş bize hala ne 128lik ne 256 lık bilgisayarlar geliyor.

Ben Formattan sonra bilgisayara

Nod32
    MSN Live
    Microsoft Office
    Adobe Flash
    Winamp
    Winrar
    Java
    Kodek
    Nero
    Acrobat Reader yüklüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.