Bildirim
Formattan sonra yüklenmesi gerekenler ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle internet ayarları içinmi yoksa format sonrası içinmi yüklenmesi gereken ayarları soruyorsunuz. Sorununuz farmville ye girememekse konu başlığınızı düzeltmenizi öneririm.. -
Farmville oynamıyorum ama sırf farmville için değil gerekli olan eklentileri yazıyorum
Java
Adobe Flash
Adobe Shockwave
Ayrıca arkadaşın dediği gibi başlığı değiştirirseniz iyi olur.Ben normal formattan sonra soru soruyorsunuz diye girdim bu konunun içine sadece farmville sorduğunuzu bilseydim girmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 20 Mart 2010; 10:01:18 >
-
Hayır hayır, sadece örneği yanlış verdim. Farmville sadece bir örnek, flash içeren sitelere giremiyorum. Formattan önce giriyordu, ama artık girmiyor. Sorduğumda, kendin format atarsan bilgisayar çok sersemler demişlerdi, ondan mı diye merak ettim. Olayın Farmville ile alakası yok, o sadece bir örnek. Ne yüklemem gerek formattan sonra, PC'nin eskisi gibi iyi bir şekilde çalışması için ? -
Yukarıda yazdıklarımı yükle filmler falan için ise K-Lite Mega Codec Pack yükle yeterli.Ondan sonra kullandığın programları sırasıyla yükle Winamp,Winrar vb.
Windows güncellemelerini de iyice yap -
Beyler, çok sağolun deneyeceğim şimdi. Umarım 758 mb ramlik bu külüstür beni fazla zorlamaz. -
Ram gene 758 miş bize hala ne 128lik ne 256 lık bilgisayarlar geliyor.
Ben Formattan sonra bilgisayara
Nod32
MSN Live
Microsoft Office
Adobe Flash
Winamp
Winrar
Java
Kodek
Nero
Acrobat Reader yüklüyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cable not connected ne demek
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- garson tip puanı hesaplama
- freedos laptop alınır mı
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- windows ekran görüntüsü alma
- iso dosyası nedir
- dlss nedir
- 0xc00007b hatası
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X