Şimdi Ara

Formsuz kalecinin faturası TD'ye kesilmesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boş konusuna cevap vermeye değer verdiğiniz kişi her fırsatta trollük yapmak için DH ye girdiğini rahat rahat söyleyen biri anasayfa haberleri olsun futbol bölümü olsun tek amacı trollük ve DH yönetimin trollük zerre umrumda değil işine geliyor hatta tartışma, kavga daha çok cevap daha çok mesaj daha çok tık.

Bu trollük peşinde bir diğeri Muslera geldiğinden beri bokluyor sırf ben demiştim bakın diyebilmek için umutla mağlubiyet bekliyor. Sorsan bunlar GS taraftarı, Tudor ne kadar TD ise bunlar da o kadar taraftar. Boş yere sinirlerinizi laçkalaştırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Boş konusuna cevap vermeye değer verdiğiniz kişi her fırsatta trollük yapmak için DH ye girdiğini rahat rahat söyleyen biri anasayfa haberleri olsun futbol bölümü olsun tek amacı trollük ve DH yönetimin trollük zerre umrumda değil işine geliyor hatta tartışma, kavga daha çok cevap daha çok mesaj daha çok tık.

Bu trollük peşinde bir diğeri Muslera geldiğinden beri bokluyor sırf ben demiştim bakın diyebilmek için umutla mağlubiyet bekliyor. Sorsan bunlar GS taraftarı, Tudor ne kadar TD ise bunlar da o kadar taraftar. Boş yere sinirlerinizi laçkalaştırmayın.

En azından, skora göre taraf değiştirmiyoruz. Ne ise onu söylüyoruz.. Galip gelince buradan ayrılmayanlar, mağlubiyette foruma uğramıyorlar.. Tesadüf ya.

Kavga çıkarmak mı? Biriniz sövmekten bahseder diğeri bu.. İlginç. Hakaret yok. Kimseyi incitmiyoruz. İstediğin cevapları vermediğim için mi yönetim bana ceza verecek?

Ana sayfa haberlerinde... İntel daha iyi dediğimiz için mi troll olduk? AMD hayranıysan bilemem. Kim daha iyi iş yapıyorsa onu överiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.