Şimdi Ara

ForMu 1.03N+Season3 [Max Experiance] Skin Yepyeni Olarak Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • admin res atınca pointler kalıyomu????????.........res atmadan önce üstümüzü çıkarıyozmu.........??????? cvp=?
  • Site acılmıyo.
  • Site açılmıyooooooooooo helppppppp:(
  • ozan su sıteye bak yha simdiye kac rset olmustum. stat basamıyom
  • Bir Dakika Makianaya Reset Atıyorum.
  • hala acılmıo site
  • site acık eline sağlık server offline ama 2 kişi online nese eline sağlık
  • Server Online Ve 17 Kişi Var Yanlışın Var Arkadaşım
  • site açılmıyo diyenler pc sini format atsın acılırsas solesin
  • Hell Sitedeki Yeni Patch İndirsene Bakalım Sorun Düzelicekmi

Ayrıca Sitede 2 Tane Patch Var Hangisini İndircez Diyo Bazıları Onlar Aynı Patch Sadece Linkler Farklı Mesela Rapidden Limiti Dolanlar Dosyam.Net'ten İndirebilsinler Diye 2 Farklı Kullandim
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

Hell Sitedeki Yeni Patch İndirsene Bakalım Sorun Düzelicekmi

Ayrıca Sitede 2 Tane Patch Var Hangisini İndircez Diyo Bazıları Onlar Aynı Patch Sadece Linkler Farklı Mesela Rapidden Limiti Dolanlar Dosyam.Net'ten İndirebilsinler Diye 2 Farklı Kullandim

siteye girse
  • bi surelıgıne su dragonları kaldırın ya spotlarda katlıam yapıo dragonlar.
  • Arkadaşlar Ben Gm DemiRBlack Elektrik Kesintisi Yasandigi İcin Server Kapalidir.Server Elektrikler Gelir Gelmez Tekrar Online Olucaktır.
  • quote:

Arkadaşlar Ben Gm DemiRBlack Elektrik Kesintisi Yasandigi İcin Server Kapalidir.Server Elektrikler Gelir Gelmez Tekrar Online Olucaktır.

FAKE
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Witch

quote:

Arkadaşlar Ben Gm DemiRBlack Elektrik Kesintisi Yasandigi İcin Server Kapalidir.Server Elektrikler Gelir Gelmez Tekrar Online Olucaktır.

FAKE

Neden Böle Bişey Yapmak İstiyeyimki Biraz Daha MantıkDediğin Gibi Fake Olsa Gece 3'Te Kapanan Serverı Sabah 8 Te Açmazdım NE Guzel Gece 17 Online Vardı Elektrikler Gitti Kapandı Daha Fazla Anlatmya Geerek Yok Ben Sölucegımı Soledim Lutfen Konuyu Uzatma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [AloneLord] -- 22 Ağustos 2007; 8:52:53 >

• Arkadaşlar Server Online!
  • quote:

quote:

quote:

FAKE

Neden Böle Bişey Yapmak İstiyeyimki Biraz Daha MantıkDediğin Gibi Fake Olsa Gece 3'Te Kapanan Serverı Sabah 8 Te Açmazdım NE Guzel Gece 17 Online Vardı Elektrikler Gitti Kapandı Daha Fazla Anlatmya Geerek Yok Ben Sölucegımı Soledim Lutfen Konuyu Uzatma..

alone senin icinde bulunduqun serverların coqu elektrik kesıntısınden qecelerı kapanıyor ondan dedım

• + serverin neresi season3 skins ben hic qoremedım ne elfın yenı skılı var ne devias2 de nikah masalrı fln kandırmıslar seni alone.
  • quote:

+ serverin neresi season3 skins ben hic qoremedım ne elfın yenı skılı var ne devias2 de nikah masalrı fln kandırmıslar seni alone.

Bekle SS Yollayım
  • ayni patchlami denicez yeni patchh mi sitedeki alone ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.