Şimdi Ara

formu kırletmek ıstemem ama bır sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaaşlar benım oyun 1 saate bır kapanıyor ne denedıyse olmadı acaba bılgısı olan yardımcı olurmu sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım ıyı gunler

• bissürü nedeni olabilir
    1) ekran kartın kötü olabilir ondan pc kasar ve atar bunu düzeltmek için oyunun sistemini düşür
    2)acountunu baska biri kullanıo alabilir ama pek sanmıyorum olsun bunu çakmicak kadar hiç bi online oyuncu olamaz bence :D
    3)bazen ben internet cafelere oyunu götürüorum ve orda herkes youtube filan izledigi için net zavıf gelio ve hero buna izin vermedigi için oyundan atıyor

hade kolay gelsin
  • vallaha dostum soyledıgının hıc bırı ıle alakalı olmadıgına emınım yınede sagol ::D
  • anti virüs varsa ki illaki vardır onu devre dışı bırak öyle gir oyuna benim kide aynı sorunu verşiyodu devre dışı bırakınca sorun ortadan kalktı bide onu dene umarım işine yarar
  • bu arada hazır açılmısken bende kasper sky var ve oyuna girerken hero online exe de sorun var dio mecburen kapatıyorum atni virus ü bunu yapmadan oyunada giremiyosum :S:S:S
  • anti virus`ler hep acik olmak zorunda deildir oyuna girmeden kapat oyle gir.
  • xtrap vererek bilgi. resetlenio yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.