Bildirim
FORMULA 1 2017 -- sezonu --- L.Hamilton 363 puan -- - Mercedes 668 puan (8. sayfa)
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ferrari resmen Kimiyi Vettelin gerisine attı . Aynı şekilde Redbull da Verstappeni Ricciardonun gerisine attı. Taktik falan değil iki takımda Ricciardo ve Vettel için bilerek yaptılar. Kimiye çok üzüldüm. -
Kimi raikonen mutsuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Matthew Mzizi
Ferrari resmen Kimiyi Vettelin gerisine attı . Aynı şekilde Redbull da Verstappeni Ricciardonun gerisine attı. Taktik falan değil iki takımda Ricciardo ve Vettel için bilerek yaptılar. Kimiye çok üzüldüm.
biten ultra yumuşaklar bile yeni yumuşaklardan daha hızlı tur atıyor yalnız.
Vettel ultra yumuşaklar ile extradan attığı 5 turu çok iyi kullandı.
1.15 lerde 3 tur atması zaten yetti. O ara Raikkonnen zaten 1.16 larda dönüyordu.
pit duvarından bilerek yapıldığını düşünmüyorum ben.
Zira Rai girince Vettel için başka bir seçenek kalmıyordu, ya 1 tur sonra girip o da aynı yerinde çıkacak ya da hızlı turlar ile öne geçmeye çalışacaktı.
Aynı olar Riccardio için de oldu zaten. -
Yine yazık oldu Raikkonen'e yav. Neyse sağlık olsun. Zaten Ferrari pit stratejisi ile yaptı yapacağını bence. -
yarışları hangi kanal veriyor türkçe olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarışları
d smartta s sport 78. kanalda ve smart spor da
digi türkde s sport 87. kanalda ve bein sport 4 de
türkcell tv s sport 77. kanaldan abone olarak izleyabilirsiniz
eğer f1 yarışlarını canlı izleyemezseniz bu kanallardan daha sonra defalarca banttan izleyabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 28 Mayıs 2017; 19:38:45 >
Bu arada Alonso indy500 de gayet iyi gidiyor.
lider şu anda.
dixon'un kazası çok korkutucuydu. o nasıl bi uçuştu öyle. -
nerede yayınlanıyor ki? -
http://cricfree.sc/watch/live/the-101st-indianapolis-500-live-streaming
buradan izliyorum.
82. tur ve Alonso 3. sırada şu an.
öndekilerden kopmadı hiç ara ara atak da yapıyor.
Eğer yarışı kazanırsa hiç şaşırmam. -
Adam saf yetenek ya... Alonsoyu çok sevsemde İndy de yarışıcak olması beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Ama bugün Monacoda McLaren Honda ile puan kovalamaktansa İndyde yarış zaferine yarışması daha mutlu etti. -
cevap için sağol... -
Yarışı şimdi izleyebildim, açıkçası sıkıcı bir yarıştı.
Ferrari-Vettel-Kimi üçlüsüne değinmek gerekirse... Kimi'yi pite alıp, Vettel'in ekstra 5 tur atmasına izin vermekle Ferrari yönetimi yarış galibiyetini Kimi'den alıp Vettel'e verdi. O ana kadar her şey Kimi'nin kontrolü altındaydı, Vettel ile fark da 1,5-2 sn civarında seyrediyordu. Fakat Verstappen ile başlayan pit furyasına Bottas'ın eklenmesiyle Ferrari de Kimi ile cevap vermek istedi. Burada Ferrari'nin herhangi bir yanlışı yok. Ancak Ferrari'nin Vettel'i pite çağırmayıp, onun ekstra 5 tur atmasına müsade etmesi ve Kimi ile fark 20 saniyenin üstüne çıkınca Vettel'i pite çağırmasını Ferrari'nin takım emri uyguladığı şeklinde yorumluyorum. Sonuçta Vettel'in bu stratejisini farklı bir otomobil ile yarışan rakibinize uygularsınız ancak burada söz konusu yaklaşık 9 sezon sonra pole pozisyonunu almış, en son galibiyetinin üzerinden 4 sezon geçmiş olan, çok büyük ihtimalle F1'de son sezonunu geçiren takımın diğer pilotu. Kimi'yi genelde soğuk tavırları ile tanırız, galibiyetlere, pole pozisyonlarına vs. çok abartılı sevinmez, ama bugünkü podyum seremonisinde Kimi'nin inanılmaz mutsuz, hatta öfkeli ve hayal kırıklığına uğramış olduğunu gördük. Bence elinden gelse podyuma bile katılmazdı.
Ferrari'nin niye böyle bir yola başvurduğunu da kendimce yorumlayacak olursam... Çünkü Ferrari'nin kendine güveni sıfır. "İlerleyen yarışlarda Mercedes bizden daha çok gelişir, Hamilton farkı kapatıp öne geçebilir" korkusu tüm takıma sirayet etmiş. Haliyle tüm takım da Vettel'e mümkün olan her puanı kazandırmak için doğru-yanlış demeden her şeyi yapıyor. Kimi'nin podyumdaki halini görünce bana F1'i sevdiren, sayısız başarılara sahip takımdan utanç duydum.
Son olarak, keşke Ferrari sürücülerini adil yarıştırsaydı da kazananın gerçekte kim olduğunu görseydik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 28 Mayıs 2017; 23:37:47 >
-
Şansa bak. Honda motoru burda da Alonso'yu yarı yolda bıraktı.
Aslında çok iyi gidiyordu. -
Podyum yapma şansı yüksekti. Yarışıda neredeyse olduğu gibi ön bölümde götürdü ama Honda;
Ulan Honda... -
Alonso indy deki motor gümleyince içinde honda geçen herşeyden uzaklaşmayı düşünmüş müdür?
-
2.39 da Vettel'in ıskalaması çok güzeldi... -
Aynen, ona da değinecektim ama Vettel'in yeteneğine söyleyecek kelime bulamadım. -
Alonso Indy500 de sıralamada 5. olunca Hamilton indy500 ü küçümsemiş.
Burda orta sıralarda gezenler orda 5. lik alıyor, bu ne anlama geliyor falan demiş.
indy500 pilotu Kanaan da aşağıdaki cümleyi yazmış.
"Hamilton geçen sene iki aracın mücadele ettiği dünya şampiyonasında yarıştı ve 2. oldu"
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X