Başkan nickin kötü demek istemiyorum. Benim nickimde iyi değil ama seninki kadınsı olduğunu hissettiriyor. Başka nick yazsan daha güzel olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Formula 1 - 2023 Sezonu (18 Haziran - Kanada Grand Prix) (29. sayfa)
-
-
RB ler sezonu erken bitirttiler. Seyirci çekmek için oyun oynuyorlar şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyfimin kahyasımısın sanane benim nickimden konu ile ne ilgisi var + blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RB'lar bu sefer keyif verdi, elenerek :) 11 ve 13. sıra! Podyum bu sefer zor İnşallah, ilk 5'te çok güçlü arabalar var.
Norris (McLaren)zorla Podyumu adamım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 17 Eylül 2023; 0:25:37 > -
F1 tam bir tiyatroya döndü. Sezon erken bitmesin de gelirler azalmasın diye Red Bull'lara talimat vermişler gibi. Tüm rakiplerine nal toplatan araba her ne hikmetse bir anda nal toplamaya başladı. Nasıl oldu bu iş böyle birden bire?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki son 5 sezon da nal toplamış yalnız. Ferrari hep öndeymiş. Demek bu pist o arabaya uygun değil.
-
-
horner birkaç hafta önce singapur'da galibiyet beklemediklerini söylemişti zaten.rb19 singapur virajlarına göre bir araç değil,uzun düzlüklere göre yapılmış bir araç,bunun dezavantajı da böyle yarışlarda ortaya çıkıyor.haftaya japonya'da gene yarım saniye fark atarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 17 Eylül 2023; 12:26:13 > -
Max'e ceza geldi mi? Geldi deyin lütfen :..)
-
max hiç ceza almadan yırttı fiabull
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 17 Eylül 2023; 13:10:49 > -
Hamilton kendini çok mu zeki sanıyor?
Sadece Leclerc yumuşak lastiklerle başladı yarışa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Eylül 2023; 15:10:42 >
Serhan Acar da ilk kez Hamilton’ı yalandı. Şaşırdım. Böyle işleri her zaman yaptı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek virajlı pist Singapur mu? Monaco'dan ala virajlı pist mi var F1'de. Monaco'da 2. sıradakine 28 saniye fark attı Max bu yıl aynı arabayla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 17 Eylül 2023; 15:25:52 >
bu sezon ilk defa redbullar geride ama ne ferrari ne de mercedes ortaya bir fark koyamadı.
mesela,ferrari geridekileri tutup sainzi koparamadı
mercedeste lewis hala 4. lüğe atamadı kendini
düşük ihtimal ama max iyi bir strateji ile 1. bitirirse şaşırmam.
-
Sergeant pistin anasını belledin yavrum.
-
-
Sargeant'ın yaptığı çok amatörce değil mi bütün pistin temizlenmesi gerek, gözle görülemeyecek birçok kanat parçası kaldı belki de pistte?
-
leclerc'in yarışının içine ettiler pit stop'ta.
Hadi Max yardır
3 e düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 17 Eylül 2023; 15:45:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X