< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Formula 1 2025 Sezonu (2. sayfa)
-
-
Checo'nun yerine terbiye yoksunu yeni yetmelerden Lawson gelmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedik :)quote:
Orijinalden alıntı: CCaGDaSS
Lawson, öyle diyolar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yuki yerine neden Liam tercih edildi acaba? Daha 2 3 kere yarışan eleman...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Magnussen'e ne oldu?
Colapinto da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Aralık 2024; 17:32:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gridde 6 çaylak var. Olaylı bir sezon olabilir. Arabalar da birbirine çok yakın şu an için. Seneye ne olur bilinmez ama böyle olacaksa güzel bir sezon izleyebiliriz.
-
MAG gitti. Cola tek sezonluktu maalesef :(
Bu sene hareketli olacak buralar. Şimdiden sürekli böyle haberler paylaşmaya basladiysak, sezonu düşünemiyorum 😂
Checo anısına.
FORMULA 1youtubeSergio Perez To Leave Red Bull | Checo's Best Moments At The Teamhttps://www.youtube.com/watch?si=jsodqGaR0ZmsigTY&v=akPOjtp5VAY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Aralık 2024; 1:15:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
izleyemedim açmadı
heyecan yüksek f1 sevenler için bu ara çok uzun tabi
bakalım ferrari napıcak bu sene
newey li aston napıcak
-
Uzun süredir Formula 1 takip eden, çok içli dışlı olan iki arkadaş olarak Formula 1 2024 sezonunu en iyi yarışlarıyla, pilot performanslarıyla ve ana maddeleriyle değerlendirdik. Buradaki ahalinin, özellikle de podcast dinlemeyi sevenlerin, sevebileceğini düşündüm.
spotifyFormula 1 2024 Sezonu Değerlendirmesihttps://open.spotify.com/episode/1O52nvOtnOWoyExfEw067I?si=8962e62544b847d4 -
-
Bahreyn , Katar, Abu Dabi, Suudi Arabistan olmak üzere 4 tane arap pisti var.
Miami, Austin, Las Vegas olmak üzere 3 tane ABD pisti var.
Formula 1 i ABD li şirket satın alınca bir sürü ABD pistini doldurur diye düşünürken adamlar durmadan arap pistleri aldılar be.
-
Peki bu teknolojiyi tee uni okuduğum 2004 yılında sakaryadaki mahali drag yarışına çekiciyle istanbuldan gelen civici kullanan tombul abide görmem :) öyle bi eşitlik ortamı vardı, abim terlememek için giymişti pipetlerle soğutucu devirdaim gibi bi sisteme bağlıydı. Makinenin altında da silgi gibi yumuşak dişsiz özel lastikler vardı, hiç unutmam istanbuldan çekiciyle gelirken yolda makas atarken kaza yapmışlar :)
Ünlü bi abimizdi, ikizlerdi sanırım ama o kadar zaman geçmiş ki hafıza flu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 24 Aralık 2024; 18:20:30 >
Ben de hatırlıyorum buna benzer bir kıyafet olduğunu. Geçmiş zaman kimdi unuttum.
Yani Arap ve ABD pistlerinde dönecek yarışlar yakında. Onun yolunu yapıyorlar sanırım...
Arap pistlerinden ziyade daha büyük sıkıntılarımız var bence, bi 2026yı görmek lazım önce. Push to pass diyo mgu artık yok elektrik diyo, diyo da diyo. Belki de izlenmeyecek hale getirecekler sporu sıfır emisyon ayağına.
Eski yılları mumla aratiyorlar gerçekten. Senede 11-12 yarış olurdu. Şimdi adamlar sürekli pistlerde. Hayatları bile yok çalışanların da, pilotlarinda.
Bazen Max niye sürekli rb tişörtüyle geziyor diyorum da, adam haklı, ayın yarisindan fazla üstlerinde kıyafetler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X