Şimdi Ara

FORMULA 1 YARISI SIRASINDA KOYULAN REKLAMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.kanald.com.tr/#

en alta tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suluuguru -- 21 Ağustos 2005, 19:00:35 >
  • beyler reklam almayıp da ne yapcak birisi şunu yazabilir mi adamlar dünyanın parasını ödeyip yayın hakkı alıyolar bi yerlerden çıkacak tabi ki bu para...yakında şifreli kanala geçince f1 bu reklamlı yayınları özlersiniz
  • boykot etsende etmesen de aynı seyler degismeyecek zaten f1 dunyadaki encok reklam alan organiizasyon... reklam olmasa zaten f1 olurmuydu supheli bence..
     FORMULA 1 YARISI SIRASINDA KOYULAN REKLAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 21 Ağustos 2005, 19:06:52 >
  • F1 yarışlarını yayınlayan kanald'yi her 10 turda bir 2-3 tur suren reklamları vermeleri dolayısı ile tebrik ediyorum. bir yarıştan seyirciler ancak bu şekilde sogutulur. yazık ya insan 2 bilemedin 3 reklam veri ve kısa surer adamlar buldular iyi izlenme oranlarını koydular tum reklamları.diğer reklamlar icin ustten akıcı yazı ile gecse olmazdı sanki cok gormuyorum ana haber bultenlerınde bıle reklam yapıyorlar seviyeleri cok dustu...sinir olarak bir yarış bitirdim:(
  • rtl ve kanal d dönüşümüyle izledim ben de....bazen 2sinde de reklam oluyodu ama genelde izleyebildim bi de biletli olduğu halde yolda kalıp izleyemeyenler var
  • CnnTürk de de reklam oluyo amatek reklam filan oluyo genelde. Bu gün işi cıvıttılar, hele şu tarkan konseri reklamı. Böle reklammı olur kardeşim, bilmem kaç turu yediler
  • aç gözlü kanald uyuz etti izlerken bide yalandan alt tarafa ufak görüntü falan yapmışlar..ya anlamadığım aynı reklamı sekiz kere verince ne oluyo.. allam ya

• şikayet edin 2 dk. da reklam mı olur?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: koala85

Kanal d nın ne kadar ac oldugunu hep birlikte gorduk...

• valla bende kablotv vardı açtım alman kanalından izledim yarışı. cillop gibiydi valla. daha doorusu ilk kanald de başladım izlemeye (ilker yasin sunmaz diye dua ederek ) baktım olmuyo bu dalkavuklar reklam reklam , olayın içine edecekler rtl ye bastımordan izledim

allah bunun gibi aç kanalların belasını versin , daha ne beddua edeyim

de hadi gidin gelin kaynanayı yayınlayın. onu becerirsiniz ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydian -- 21 Ağustos 2005, 23:14:03 >

• Sayın İzleyicimiz,

21.08.2005 19:04:54 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

görüş ve önerileriniz ilgili birimlere iletilecektir.

Kanal D yayın akışı ile ilgili tüm bilgileriwww.kanald.com.tr internet adresinden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Kanal D ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren Alo D'yi arayarak veya bizeyazin@kanald.com.tr mail adresimizden ulaşarak bildirebilirsiniz.

İyi seyirler,

Sevgi ve saygılarımızla.

Tel : 0212 478 00 88

Fax : 0212 478 00 89

Var mı şikayetten sonra böyle mail alan benim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 21 Ağustos 2005, 23:19:49 >

• cevaba bak hizaya gel nedim
  • quote:

Orijinalinden alıntı: holywars

cevaba bak hizaya gel nedim

Aç mısınız bu kadar çok niye reklam koyuyonuz diye sordum adamların verdiği cevaba bak. Hiç değilse açız bilader ekmek parası ne yapalım falan der insan.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Hellmarch

quote:

Aç mısınız bu kadar çok niye reklam koyuyonuz diye sordum adamların verdiği cevaba bak. Hiç değilse açız bilader ekmek parası ne yapalım falan der insan.

• bırak yaaa ne halleri varsa gorsunler tırt tvler zaten okadar kanal var iclerinde takdir ettigim bir ntv birde cnbc-e birde trt2

quote:

Orijinalinden alıntı: Hellmarch

quote:

• hayret bisi
  • yarışı ben de rtl den izledim..ama o reklama girince knald ye dönüyodum;kanal d farkını belli etti....cnn türk ü de yavan buluyorum....ntv nin dünya ralli şampiyonasını ve f1 i verdiği günleri mumla ara olduk
  • bende kanald de spor aktivitelerinin yayınlanmamasını isteyenlerdenim
    yalnız çok reklam verirken sağ alt köşeye küçük ekranda yayını kesmemesi güzeldi
    ntv ve cnntürk ün aklına gelmeyen birşey
    hem zapingi önlüyor hemde yarıştan kopmuyorsun
    bu ilker yasini de nasıl koca kanalın başına spor bilmem nesi olarak koymuşlar anlıyamıyorum o adamdan spiker spor muhabiri bile olmaz
    dün saf programda alexten bahsederken alexe kadroda olmayan anelka ismi ile hitap ediyordu

• Hort
  • quote:

Orjinalden alıntı: hal90

Hort

2 uyarı puanı. Tekrarında direkt uzaklaştırma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.